/ -JUTJUB/SKRINSOT
23/04/2024 u 12:03 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ozi Ozborn drugi put u Kući slavnih

Rokenrol kuća slavnih dobila je nove članove, a to su Šer, Ozi Ozborn, Meri Dž. Blajdž, Piter Frempton, A Tribe Called Quest, Dave Matthews Band, Foreigner i Kool & the Gang.

Lajonel Riči i Rajan Sikrest objavili su koje nove članove dobija Rokenrol kuća slavnih u okviru emisije American Idol u nedjelju.

Svi novi članovi zvanično će biti uvedeni u kuću slavnih 19. oktobra, kada će se 39. godišnja ceremonija održati u Klivlendu u Ohaju, sa prenosom na servisu Disney+.

Šer, Ozborn, Frempton i bendovi Foreigner i Kool & the Gang biće uvedeni nakon samo jednog pojavljivanja na listi nominovanih.

Međutim, Ozi Ozborn će drugi put biti uveden u kuću slavnih, jer je već njen dio kao član benda Black Sabbath još od 2006. godine.

Nagradu Musical Excellence dobiće Džimi Bafet, Dion Vorik, Norman Vitfild i MC5, nagradu Musical Influence dobiće Big Mama Tornton, Aleksis Koren i Džon Majal, a nagradu Ahmet Ertegun Suzan de Pas.

Rokenrol kuća slavnih prošle godine primila je Kejt Buš, Misi Eliot, Vilija Nelsona, Džordža Majkla, Šeril Krou i bendove Rage Against the Machine i The Spinners.

Ove godine je nominovano 15 umetnika i bendova, a oni koji nisu ušli su Maraja Keri, Šade, Leni Kravic, Šinejd O‘Konor, Eric B. & Rakim i bendovi Jane‘s Addiction i Oasis.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 23:50