Producenti nisu znali ko je Zendaja / instagram
11/04/2024 u 17:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Producenti Spajdermena nisu imali pojma ko je Zendaja

A glumica je već bila velika zvijezda

Producentkinja "Spajdermena" Ejmi Paskal priznala je da ni ona, ni predsednik Marvel studija Kevin Fidž, nisu znali ko je Zendaja kada su joj dali ulogu Em Džej u filmskom serijalu o tom superheroju.

Zendaja je već bila velika zvijezda kada je dobila ulogu Em Džej 2017. godine, u filmu "Spajdermen: Povratak kući", budući da je glumila u popularnim Diznijevim serijama "Shake It Up" i "K.C. Undercover", podsjeća "Varajeti".

Pojavljivala se i u Bijonsinom filmu "Lemonade", i takmičila se u "Plesu sa zvijezdama", ali sve je to očigledno prošlo ispod radara producentkinje Ejmi Paskal.

- Biću iskrena, ni Kevin Fidž ni ja nismo imali pojma ko je ona. Nije bila našminkana i bila je obučena kao obična djevojčica, i pomislili smo: ‘O Bože, nevjerovatna je. Mora da bude u filmu -, ispričala je Paskal za magazin "Vog".

- Kasnije smo saznali da je bila baš poznata osoba, i osjećali smo se stvarno glupo - dodala je.

Fidž i Paskal producirali su sva tri filma u kojima glume Zendaja i Tom Holand, od kojih su dva zaradila više od milijardu dolara na bioskopskim blagajnama.

Za razliku od Zendaje, Tom Holand koji je igrao "čovjeka pauka" do tada nije bio poznat široj javnosti.

- Oboje smo bili jako mladi, ali moja karijera je bila već u usponu, a njegova se promenila preko noći. Jednog dana si klinac sa svojim prijateljima u pabu, a sledećeg si Spajdermen. Gledala sam kako mu se život mijenja, i on je to jako lijepo iznio - ispričala je Zendaja za "Vog".

Zendaja i Holand su se upoznali na snimanju "Spajdermena", i od tada su u ljubavnoj vezi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 21:22