Torba mini / - HTTPS://NYPOST.COM/PRINTSCREEN
02/07/2023 u 21:23 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Torba veličine zrna soli prodata za 63.750 dolara

Dizajn se vidi samo pod mikroskopom

MSCHF, proizvođač kontroverznih modnih komada, ponovo šokira svjetsku modnu scenu. Dizajnirali su torbicu koja podiže trend mini torbica na viši nivo. Toliko je minijaturna da je tek nešto veća od zrna soli, prenosi City Magazin.

Nazvana Microscopic Handbag, Mschfova malena torba napravljena je od fotopolimerne smole dimenzija 657 x 222 x 700 mikrometara, a da bi se vidio njen dizajna potreban je mikroskop. Minijaturna torbica napravljena je po uzoru na torbicu Louis Vuitton s monogramom OnTheGo, međutim, Mschf navodno nije dobio dopuštenje od francuske kuće, tako da to nije zvanična saradnja.

Primjerak je postavljen na aukciju, a torba je ove nedjelje prodata za 63.750 dolara.

Zvuči kao bezvezna investicija? Možda promijenite mišljenje kada čujete da je ova torba više umjetničko djelo nego nosivi aksesoar. Brend objavljuje ovaj predmet kao statement o luksuznim torbama i krajnostima u koje će ljudi ići da ih nose, bilo da se radi o velikim ili malim verzijama istih.

- Kako nekad funkcionalni predmet poput torbice postaje sve manji i manji, njegov status objekta postaje sve apstraktniji sve dok ne postane čisto pokazatelj brenda, rekao je brend u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 07:27