/ SKRINšOT: YOUTUBE DRESSAGEPONY
16/11/2022 u 03:00 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tri horoskopska znaka očekuje uzbudljiv kraj 2022.

Stvari će doći na svoje mjesto samo treba da budete strpljivi i sačekate promjene

Kraj 2022. godine se bliži, a ova tri znaka očekuje turbulentan period. Stvari će doći na svoje mjesto samo treba da budete strpljivi i sačekate promjene koje će pozitivno uticati na vaš život.

JARAC

Jarčevi mogu da očekuju izlazak iz sijenke. Postaće vidljivi na svim poljima. I karijera i ljubav kreću uzlaznom putanjom. Jedino će im ljubavna prošlost zadavati brige ali će oni to riješiti na hladan i racionalan način. Poslije toga kreće životni spektakl.

ŠKORPIJA

Škorpijama je bila jako turbulentna ova 2022 godina. Od decembra njima stvari dolaze na svoje mjesto. Ljubav hvata svoj zalet i sve što ne valja samo otpada i otvaraju se potpuno nova vrata.

U poslovnom smislu stvari dolaze na svoje. Od avgusta poslovni život polako postaje siguran i sada do kraja godine daje svoj pečat sigurnosti, prenose Nezavisne.

BIK

Bikovi će imati težak završetak godine. U principu cijela godina im je bila naporna i stresna. Promjene na poslu će trajati do kraja godine. Ljubavni život je na ispitu, takođe do kraja godine.

Pomračenje je jako uticalo na njih. Savjet je da izdrže samo još malo i zaista početak godine kao i cijela 2023 će biti mnogo lagodnija za vas. Biće još nekih trzavica ali ne jakih i teških. Zagrlite promjene i pokušajte da ih ispratite.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 06:52