Bedem fest / -BEDEM FEST
25/08/2023 u 17:51 h
Nevena BulajićNevena Bulajić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Večeras startuje XIV Bedem fest

Tvrđava će ugostiti antologijske umjetničke duše: Zdenku Kovačiček, Dada Topića, Drugi Način, Mostar Sevdah Reunion, dječiji hor "Zahumlje", Vizant i bend Monah

Po prvi put u viševjekovnoj, burnoj i bogatoj istoriji drevnih ostataka Onogošta, podnožje Tvrđave biće mjesto susreta različitih generacija, ljudi iz čitavog regiona, pomiješanih emocija, sjećanja iz prošlih vremena, mjesto nadahnuća, vizija i planova budućnosti zahvaljujući obnoviteljskoj energiji XIV Bedem festa koji će omogućiti jedno neponovljivo putovanje kroz vrijeme, spajajući različite žanrove. Tvrđava će ugostiti antologijske umjetničke duše: Zdenku Kovačiček, Dada Topića, Drugi Način, Mostar Sevdah Reunion, dječiji hor "Zahumlje", Vizant i bend Monah.

image

Bedem fest

-BANER

Kapije Starog grada su otvorene za sve posjetioce, svi koncerti su besplatni i počinju u 20.30 časova. Dobrodošli u predivni Nikšić, Tvrđavu Bedem na XIV Bedem fest, poručuju organizatori.

Dječji hor Zahumlje će večeras otvoriti festival, dok će nakon njih publika uživati u nastupu Mostar Sevdah Reuniona od 21.15 i bend Drugi način od 23 sata.

Druga noć, neće biti ništa manje uzbudljiva. U istom terminu 20.30 grupa Vizant će označiti start, a potom će u 21.15 nastupiti Zdenka Kovačiček sa bendom, u 23.10 Dado Topić, a 14. Bedem fest zatvoriće i grupa Monah.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 19:13