Doček u Podgorici / - MEDIABIRO
01/01/2024 u 12:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Prepun Trg nezavisnosti odbrojavao do ponoći uz hitove Kneza

Željno su iščekivali Podgoričani i Podgoričanke da 2024. dočekaju na glavnom gradsku trgu. Za Media Biro kažu da su srećni što se praznično raspoloženje vratilo u glavni grad i što su oni građani koji nemaju novca za skupe dočeke, uz koju čašu kuvanog vina na pazaru, dočekali Novu godinu s porodicama i prijateljima. U ponoć je publiku uveo crnogorski muzičar Nenad Knežević Knez.

On ističe da je posebno, ali i jako zahtjevno pjevati pred podgoričkom publikom koja je, naglašava, uvijek bila vjetar u leđa njegovom radu. Pored svojih, Knez je publiku zabavljao i drugim pop-rock domaćim hitovima. Da podgoričkoj publici energije i dobrog raspoloženja nije falilo, potvrđuje pun trg tokom koncerata bendova Kino kultura i Senkina đeca, a uvertira u veče bio je podgorički DJ Luckydee.

image

Doček u Podgorici

- MEDIABIRO
image

Doček u Podgorici

- MEDIABIRO
image

Doček u Podgorici

- MEDIABIRO

Iz Turističke organizacije Podgorica kažu da su više nego zadovoljni odzivom građana i građanki, ali i turista. Važan dio novogodišnje priče su, kažu, privrednici u čijim su kućama posjetioci sinoć, ali i prethodnih skoro mjesec dana, uživali u toploj hrani i piću. Zadovoljni reakacijama na novogodišnju noć, iz TO najavljuju reprizu za 1. januar.

- Program će početi u 20 sati nastupom Tine Džankić sa bendom. Nakon toga nastupa grupa Highway, a od 22 sata, pa sve do ponoći, možda i malo nakon ponoći, za sve prisutne će atmosferu zagrijati Bane Nedović, kazala je za Media Biro ispred TO Podgorica Ana Jovanović.

Podsjeća da je Podgorički pazar otvoren do 15. januara, te da građani, osim na glavnom gradskom trgu, u kulturno-zabavnom programu mogu uživati u Staroj varoši i Preko Morače, na Trgu Svetog Petra Cetinjskog.

- Ovo je samo uvertira za ono što slijedi. Već na proljeće planiramo pazar i druga iznenađenja, zaključila je Jovanović, čestitajući Novu godinu i predstojeće praznike svim sugrađanima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 18:13