Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ojadili državu za 4,5 miliona, za Mila sve čisto * Nema dogovora sa DPS-om i njegovim satelitima * Čitava partija pristupa Demokratama * Zakon pisali u interesu tajkuna * Djecu učili o pticama * Najljepša na svijetu * Gigant u zalivu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-04-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Drago Musić, trener atletičarke Slađane Perunovi&:
– Što su rezultati naših sportista bolji, to je ministarstvo prema njima gore.

Vic Dana :)

Facebook: Najbolji sam!
Youtube: I ja!
Google: Bez mene ništa!
Internet: Molim!?
Kompjuter: Bez mene nema nikog’ od vas!
Struja: O čemu vi pričate?
Tesla: What?
Teslina mama: Šta?
Teslin deda: Da nije nas, ne bi ni vas bilo!
Adam i Eva: Šta si to rekao?
Bog: Sram vas sve bilo!
Chuck Norris: Ajmo razlaz.

Dođe kompjuteraš u mesaru i kaže:
- Dajte mi 100 grama salame.
- Da vam narežem?
- Ma jok, prebaci mi na USB!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport KOŠARKAŠI BUDUĆNOST VOLI NEOČEKIVANO TEŠKO IZBORILI PLASMAN U FINALE PLEJ-OFA ERSTE LIGE
Ponovo falilo koncentracije
Ponovo falilo koncentracije
Po­no­vo su ko­šar­ka­ši Bu­duć­nost Vo­li u fi­na­lu plej-ofa do­ma­ćeg šam­pi­o­na­ta, ali par­ti­je ko­je su pru­ži­li pro­tiv Lov­će­na ne uli­va­ju po­vje­re­nje da će si­gu­r­no od­bra­ni­ti ti­tu­lu. Pla­vi su se mu­či­li u oba me­ča sa Ce­ti­nja­ni­ma i tek su na mo­men­te pri­ka­za­li igru ka­kva se od njih oče­ku­je. Zbog to­ga su na mi­ši­će pro­šli mo­ti­vi­sa­ne i bor­be­ne ko­šar­ka­še Lov­će­na, a ve­li­ke osci­la­ci­je i broj­ne gre­ške iza­zva­le su bo­ja­zan kod nji­ho­vih na­vi­ja­ča.
- Si­gur­no je da smo u fi­na­le pro­šli mno­go te­že ne­go što smo oče­ki­va­li. Ko­šar­ka­ši Lov­će­na po­ka­za­li su se u od­lič­nom svi­je­tlu. Ima­li su ve­li­ku že­lju i mo­tiv i uspje­li su da nas na­mu­če. Po­sli­je sve­ga tre­ba na­pra­vi­ti ana­li­zu. Mi smo to ura­di­li i po­sli­je pr­vog me­ča, ali su nam se po­no­vi­le iste gre­ške. Pri­je sve­ga mi­slim na ne­do­sta­tak kon­cen­tra­ci­je, što je ne­do­pu­sti­vo za eki­pu na­šeg kva­li­te­ta. Ne mo­gu da ka­žem da ni­je bi­lo že­lje, ali bez kon­cen­tra­ci­je to ne zna­či ni­šta. Ne tre­ba za­bo­ra­vi­ti da je od­la­zak tre­ne­ra Zu­ro­sa imao uti­caj, da smo ima­li peh sa Ni­ko­li­ćem, da zbog po­vre­de le­đa ni­je bio pla­ni­ran na­stup Rej­nold­sa, da Po­po­vić ni­je bio do­volj­no opo­ra­ljen, da Vra­nješ ne tre­ni­ra vi­še od ne­dje­lju da­na... Na­rav­no, ne tra­žim ali­bi, jer smo mo­ra­li bo­lje. Na sre­ću pre­su­dio je naš ve­ći kva­li­tet i iz­bo­ri­li smo pla­sman u fi­na­le, što je naj­va­žni­je, re­kao je tre­ner Pod­go­ri­ča­na, Igor Đa­le­tić.
Ka­ko fi­nal­na se­ri­ja po­či­nje 25. apri­la ko­šar­ka­ši Bu­duć­nost Vo­li ima­ju vre­me­na da sre­de re­do­ve i pru­že mak­si­mum u bor­bi za tro­fej. Sa­mo no­va ti­tu­la omo­gu­ći­la bi uspje­šan kraj se­zo­ne.
- Na­dam se da će­mo ovaj pe­ri­od do po­čet­ka fi­nal­ne se­ri­je is­ko­ri­sti­ti na pra­vi na­čin. Pro­ba­će­mo svi da da­mo mak­si­mum i da se­zo­nu pri­ve­de­mo kra­ju na za­do­vo­lja­va­ju­ći na­čin. Na­rav­no, to zna­či sa no­vom ti­tu­lom, po­ru­čio je Đa­le­tić.N.Z.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"