Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vučurovićev potpis za Milačića, Dajkovićev za Miličkovića * Na istu imovinu upisana šesta hipoteka * Za torturu po 17 mjeseci * Roćen gasi požar u DPS-u Pljevlja * Junajted napada Sevilju, „plavci” Barsu * Novaka čeka mukotrpan povratak * Plavi ovjerili drugo mjesto
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Predrag Spasojević, predsjednik Sindikata ZIKS-a:
– Sudije i tužioci podržavaju kriminalce.

Vic Dana :)

Chuck Norris je osvojio Vimbledon bejzbol palicom.
Šta je Čak Noris slušao sedamdesetih?
- Devedesete!
Ljudi su se popeli na Mjesec, a Čak Noris se popeo na godinu!
Kako je nastao točak?
- Čak Noris uradio kolut naprijed, pa su svi povikali: To Čak, to Čak!
Došla Smrt sa maskom, kosom, i ide od vrata do vrata. Dođe na jedna vrata, zvoni, kad ono, vrata otvara Čak Noris. Gleda Smrt Čak Norisa, gleda on Smrt, kad odjednom, Smrt digne ruke i vikne:
– MASKENBAL!!!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2018-03-12 KOŠARKAŠI BUDUĆNOST VOLI U 22. KOLU ABA LIGE VEČERAS (21) DOČEKUJU FMP
Bez prava na kiks
Bez prava na kiks
Po­što su od­ra­di­li če­tvrt­fi­nal­nu se­ri­ju Evro­ku­pa sa Da­ru­ša­fa­kom ko­šar­ka­ši Bu­duć­nost Vo­li u pot­pu­no­sti se po­sve­ću­ju oba­ve­za­ma u ABA li­gi. Pod­go­ri­ča­ni ni­su ima­li vre­me­na za od­mor pred okr­šaj po­sled­njeg ko­la re­gu­lar­nog di­je­la sa FMP-om, ali im se to ne uzi­ma kao olak­ša­va­ju­ća okol­nost. Pra­vo na kiks ne­ma­ju za­to što po­bje­da u ovoj utak­mi­ci osi­gu­ra­va dru­go mje­sto i pred­nost do­ma­ćeg par­ke­ta u plej-ofu. Po­zna­to je sa ka­kvim su se sve pro­ble­mi­ma su­o­ča­va­li Dži­ki­će­vi iza­bra­ni­ci u pret­hod­nom pe­ri­o­du. Pr­vo je ve­ći­na pr­vo­ti­ma­ca ima­la oba­ve­ze u re­pre­zen­ta­ci­ja­ma to­kom kva­li­fi­ka­ci­o­nog pro­zo­ra, za­tim je usli­je­di­la tur­ne­ja do Be­o­gra­da i Is­tan­bu­la, po­sli­je ko­je je iz­gu­bljen i Kajl Len­dri, da bi po­sli­je re­van­ša sa Da­ru­ša­fa­kom na red do­šli i pan­te­ri.
Naš pro­tiv­nik u po­lu­fi­na­lu re­gi­o­nal­ne li­ge je odav­no po­znat, osta­lo nam je još da po­tvr­di­mo pred­nost do­ma­ćeg u toj se­ri­ji. Igra­mo na do­ma­ćem te­re­nu, pred na­šim na­vi­ja­či­ma, oče­ku­je­mo da do­đu u što ve­ćem bro­ju, da nas bo­dre i da nam po­mog­nu. Utak­mi­ca je va­žna, pro­tiv­nik uop­šte ni­je lak, oni su jed­na od eki­pa ko­ja od po­čet­ka se­zo­ne igra sa­mo jed­nu utak­mi­cu ne­djelj­no – dru­gim ri­je­či­ma, do­volj­no vre­me­na za tre­ning, od­mor, pri­pre­mu. Mi mo­ra­mo da igra­mo sa ener­gi­jom ko­ja će nam po­mo­ći da na­dok­na­di­mo uči­nak igra­ča ko­ji ne­će na­stu­pi­ti u po­ne­dje­ljak uve­če, re­kao je tre­ner Bu­duć­nost Vo­li Alek­san­dar Dži­kić.
Se­ad Še­ho­vić je is­ta­kao va­žnost du­e­la i šta po­bje­da do­no­si.
Utak­mi­ca je za nas va­žna, jer nam da­je pred­nost do­ma­ćeg te­re­na u po­lu­fi­na­lu ABA li­ge. Mo­ra­mo da od­go­vo­ri­mo na nji­ho­vu po­kre­tlji­vost i igru po du­bi­ni i da po­ku­ša­mo da ih iz­ba­ci­mo iz si­ste­ma.
Tre­ner FMP-a Vla­di­mir Jo­va­no­vić že­li da se nje­go­va eki­pa u Pod­go­ri­ci pred­sta­vi u što ljep­šem svi­je­tlu.
Pred na­ma je po­sled­nja utak­mi­ca u se­zo­ni u ABA li­gi, če­ka nas eki­pa Bu­duć­no­sti. Oni su do­bra eki­pa ko­ja je svoj kva­li­tet i do­bru igru po­tvr­di­la i na­stu­pi­ma u Evro­pi. Po­red to­ga za njih je ova utak­mi­ca  ve­o­ma va­žna zbog ko­nač­nog pla­sma­na na ta­be­li pred plej-of. Sa dru­ge stra­ne, mi će­mo bi­ti ve­o­ma mo­ti­vi­sa­ni da u svom po­sled­njem na­stu­pu od­i­gra­mo naj­bo­lju ko­šar­ku i na taj na­čin za­vr­ši­mo li­gu.
U re­do­vi­ma Bu­duć­nost Vo­li po­red Fi­li­pa Ba­ro­vi­ća po­no­vo ne­će bi­ti ni Kaj­la Len­dri­ja, ko­ji bi tre­bao da bu­de spre­man za po­lu­fi­na­le plej-ofa.
N.Z.Me­ga si­gur­na na kra­ju
Me­ga Be­maks – Igo­kea 99:87 (31:16, 19:26, 20:27, 29:18)

Dvo­ra­na: Pin­ki. Gle­da­la­ca: oko 900. Su­di­je: Pukl, Ne­do­vić (Slo­ve­ni­ja), Vo­ji­no­vić (Sr­bi­ja).
ME­GA BE­MAKS: Ara­ni­to­vić 8, Si­no­vec 11, Mar­ja­no­vić 9, Čan­čar 11, Ča­ra­pić 10, Bi­tad­ze 18, La­zić 15, Ko­pri­vi­ca, Sa­mar­dži­ski, Mi­ško­vić 17, Ka­pe­ta­no­vić.
IGO­KEA: Po­nja­vić 11, Ar­tis 23, Ga­jić, Glo­go­vac, Ni­ko­lić, Mi­lo­še­vić 14, Jev­to­vić 16, Ra­di­vo­je­vić 13, Lju­bi­čić 2, Ri­kić 8.
Ko­šar­ka­ši Me­ga Be­maks su u utak­mi­ci pu­noj pre­o­kre­ta sa­vla­da­li Igo­keu. Do­ma­ći­ni su po­sli­je pr­ve di­o­ni­ce ima­li plus 15, za­tim do­zvo­li­li go­sti­ma da se vra­te, da bi ih u po­sled­njoj če­tvr­ti­ni do­tu­kli.N.Z.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"