Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vučurovićev potpis za Milačića, Dajkovićev za Miličkovića * Na istu imovinu upisana šesta hipoteka * Za torturu po 17 mjeseci * Roćen gasi požar u DPS-u Pljevlja * Junajted napada Sevilju, „plavci” Barsu * Novaka čeka mukotrpan povratak * Plavi ovjerili drugo mjesto
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Predrag Spasojević, predsjednik Sindikata ZIKS-a:
– Sudije i tužioci podržavaju kriminalce.

Vic Dana :)

Chuck Norris je osvojio Vimbledon bejzbol palicom.
Šta je Čak Noris slušao sedamdesetih?
- Devedesete!
Ljudi su se popeli na Mjesec, a Čak Noris se popeo na godinu!
Kako je nastao točak?
- Čak Noris uradio kolut naprijed, pa su svi povikali: To Čak, to Čak!
Došla Smrt sa maskom, kosom, i ide od vrata do vrata. Dođe na jedna vrata, zvoni, kad ono, vrata otvara Čak Noris. Gleda Smrt Čak Norisa, gleda on Smrt, kad odjednom, Smrt digne ruke i vikne:
– MASKENBAL!!!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2018-03-12 UVODNI DIO PROLJEĆNOG DIJELA PRVENSTVA OBILJEŽIO STAMENI ŠTOPER GRBLJA Jović pun pogodak „trikolora”
Su­de­ći po pr­va če­ti­ri ko­la na­stav­ka šam­pi­o­na­ta sport­ski di­rek­tor Gr­blja Alek­san­dar Mi­ki­jelj na­pra­vio je, u do­go­vo­ru sa upra­vom i no­vim še­fom struč­nog šta­ba Zo­ra­nom Go­ve­da­ri­com, pun po­go­dak u pre­la­znom ro­ku. Gr­balj uz gol-raz­li­ku 4:1 ima dvi­je po­bje­de i dva re­mi­ja, a od mje­sta ko­je vo­di u Evro­pu da­le­ko je sa­mo tri bo­da.
Je­dan od onih ko­ji su naj­pri­jat­ni­je iz­ne­na­di­li je Pre­drag Jo­vić, kor­pu­lent­ni što­per ko­ji je čak tri pu­ta (od tri raz­li­či­ta iz­vje­šta­ča) pro­gla­ša­van igra­čem utak­mi­ce.
– Za­i­sta mi je to u ovom tre­nut­ku naj­ma­nje bit­no. Ono što je u pr­vom pla­nu je­su do­bri re­zul­ta­ti zbog ko­jih smo svi ov­dje na istom za­dat­ku. Či­tav tim igra do­bro, tre­nin­ge od­ra­đu­je­mo mak­si­mal­no pro­fe­si­o­nal­no. Pri­pre­me su bi­le kva­li­tet­ne i sve to sad da­je re­zul­ta­te – re­kao je Jo­vić.
Ovaj 195 san­ti­me­ta­ra vi­so­ki fud­ba­ler ko­ji je ka­ri­je­ru po­čeo u Rad­nič­kom iz Obre­nov­ca pro­mje­nio je ve­li­ki broj klu­bo­va, igrao i u ino­stran­stvu, a at­mos­fe­rom ko­ja vla­da u eki­pi iz Ra­da­no­vi­ća je pre­za­do­vo­ljan.
– Sve što je igra­ču po­treb­no za­i­sta po­sto­ji u Gr­blju. Po­čev od uslo­va do te he­mi­je me­đu igra­či­ma ko­ja je pre­ko po­treb­na. Na na­ma je sa­mo da mi­sli­mo ka­ko da igra­mo i da oprav­da­mo po­vje­re­nje ko­je nam je uka­za­no. Mi­slim da za sa­da to do­bro ra­di­mo, a oče­ku­jem da ka­ko pr­ven­stvo bu­de od­mi­ca­lo na­še igre bu­du još bo­lje.
Kom Euro­zoks je pao u Pod­go­ri­ci, a već pre­ko­sju­tra pred fud­ba­le­ri­ma Gr­blja je no­vo ve­li­ko is­ku­še­nje. U go­ste do­la­zi ak­tu­el­ni li­der na ta­ve­li eki­pa Su­tje­ske.
– Još je mno­go ko­la do kra­ja, ali mi­slim da Su­tje­ska te­ško mo­že da is­pu­sti tih 16 bo­do­va pred­no­sti. Ipak, si­gu­ran sam da Nik­ši­ća­ni že­le do bo­do­va u Ra­da­no­vi­ći­ma i da ni­ka­kvog opu­šta­nja ne mo­že bi­ti. Ni­ko­la Ra­ko­je­vić je do­volj­no is­ku­san tre­ner, ali mi­slim da mi i te ka­ko ima­mo šta da po­ka­že­mo. Ove do­bre igre i re­zul­ta­ti su pra­va po­ziv­ni­ca i na­vi­ja­či­ma da do­đu da nas po­dr­že i po­mog­nu nam u me­ču pro­tiv Nik­ši­ća­na – po­ru­čio je tri­de­se­to­go­di­šnji Be­o­gra­đa­nin.
A.P.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne izbore za odbornike u SO Nikšić koji će biti održani 14.03.2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"