Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
SNP i Demos napustili parlament * Mandiću danas presuda * Neće da robija zbog kuma * Migo dao stan i Vukinoj ženi * Kinezi pjevali „Bjelasicom pasla stada” * Stradao medvjed * SNP i Demos napustili parlament
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-10-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Dolazi Mujo u kino i kupi jednu kartu za film. Poslije dvije minute, dolazi i kupuje još jednu, i tako nekoliko puta. Prodavač ga pita:
- Pa što će vam toliko karata za isti film?
- Znam ja da je dovoljna jedna, ali onaj na vratima mi svaku podere.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo FLEŠ
Po­ten­ci­ja­li vri­jed­ni 70 mi­li­o­na
Usva­ja­nje pe­to­go­di­šnjih pla­no­va upra­vlja­nja cr­no­gor­skim na­ci­o­nal­nim par­ko­vi­ma tre­ba­lo bi da po­mog­ne kva­li­tet­ni­jem is­ko­ri­šća­va­nju fi­nan­sij­skih po­ten­ci­ja­la za­šti­će­nih pod­ruč­ja, ko­ja su u ovom tre­nut­ku 35 pu­ta ma­nja od mo­gu­ćih, oci­je­nio je pred­sjed­nik Uprav­nog od­bo­ra Jav­nog pred­u­ze­ća na­ci­o­nal­ni par­ko­vi Cr­ne Go­re (NPCG) Uroš An­dri­ja­še­vić. Na okru­glom sto­lu „Raz­voj­na funk­ci­ja cr­no­gor­skih na­ci­o­nal­nih par­ko­va –Na­cr­ti pe­to­go­di­šnjih pla­no­va upra­vlja­nja“ An­dri­ja­še­vić je ka­zao da te­ri­to­ri­ja NP i za­šti­će­nih pod­ruč­ja za­u­zi­ma is­pod de­set od­sto ukup­ne te­ri­to­ri­je Cr­ne Go­re, na­vo­de­ći da je taj pro­stor bo­gat pri­rod­nim re­sur­si­ma i da pred­sta­vlja ogrom­nu raz­voj­nu šan­su.
A.T.

Po­sve­će­ni sa­rad­nji
Cr­na Go­ra je po­sve­će­na re­gi­o­nal­noj sa­rad­nji i re­a­li­za­ci­ji za­jed­nič­kih pro­je­ka­ta, kao osno­vu za ostva­ri­va­nje du­go­roč­ne sta­bil­no­sti i pro­spe­ri­te­ta re­gi­o­na za­pad­nog Bal­ka­na, po­ru­čio je ge­ne­ral­ni di­rek­tor za po­li­ti­ku od­bra­ne Ivan Ma­šu­lo­vić na sa­stan­ku po­li­tič­kih di­rek­to­ra za po­li­ti­ku ze­ma­lja za­pad­nog Bal­ka­na u Du­brov­ni­ku.
A.T.

In­spek­cij­ska kon­tro­la
In­spek­cij­ski tim Grč­ke iz­vr­šio je in­spek­ci­ju spe­ci­fič­nog pod­ruč­ja na te­ri­to­ri­ji Cr­ne Go­re s ci­ljem pro­vje­re re­a­li­za­ci­je glav­ne voj­ne ak­tiv­no­sti ko­ja se od­no­si­la na vje­žbu „Od­lu­čan od­go­vor 01“, kao i pro­vje­ru go­di­šnje in­for­ma­ci­je o osnov­nim ti­po­vi­ma i si­ste­mi­ma na­o­ru­ža­nja za 2015. go­di­nu.
A.T.

Na­gra­da Bo­ško­vi­ću
Gra­đan­ska ali­jan­sa do­di­je­li­la je na­gra­du no­vi­na­ru Ra­dio-te­le­vi­zi­je Cr­ne Go­re (RTCG) Mir­ku Bo­ško­vi­ću za naj­bo­lji ob­ja­vlje­ni me­dij­ski pri­log, ko­jim je dat svo­je­vr­stan/vi­dljiv do­pri­nos u obla­sti vla­da­vi­ne pra­va. Na kon­kur­su je bi­lo pri­ja­vlje­no se­dam pri­lo­ga i ak­tiv­no­sti ko­je su is­pu­ni­le uslo­ve kon­kur­sa.
– Ko­mi­si­ja, u sa­sta­vu pro­fe­sor na Prav­nom fa­kul­te­tu Uni­ver­zi­te­ta Me­di­te­ran i pot­pred­sjed­nik Udru­že­nja prav­ni­ka Bra­ni­slav Ra­du­lo­vić, pro­fe­so­ri­ca na Fa­kul­te­tu po­li­tič­kih na­u­ka Oli­ve­ra Ko­mar i ko­or­di­na­tor pro­gra­ma vla­da­vi­ne pra­va u Gra­đan­skoj ali­jan­si Zo­ran Vu­ji­čić, do­ni­je­la je od­lu­ku da na­gra­du za ovaj kon­kurs do­bi­je Mir­ko Bo­ško­vić. Bo­ško­vić je kon­ku­ri­sao se­ri­ja­lom „Obe­ća­na ze­mlja”, emi­si­je „Me­ha­ni­zam”, ko­ji je emi­to­van od 10. do 31. mar­ta 2015 – na­vo­di se u sa­op­šte­nju Gra­đan­ske ali­jan­se.
Po­bjed­nik kon­kur­sa, ka­ko se do­da­je, bi­će na­gra­đen uče­šćem na Svjet­skom fo­ru­mu de­mo­kra­ti­je ko­ji će se od 17. do 21. no­vem­bra odr­ža­va­ti u Stra­zbu­ru u or­ga­ni­za­ci­ji Sa­vje­ta Evro­pe.
A.T.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"