Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Acu prifalilo keša, država upumpala 83 miliona * Tužilaštvo da ispita kome je DPS dijelio stanove * Silovao maloljetnu komšinicu * Stan od 100.000, a plata 700 eura * Glečeri potonuli metar * Acu prifalilo keša, država upumpala 83 miliona * Osvježenje za 1.500 ljudi u Maksimusu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-08-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
DRAGIŠA JANjUŠEVIĆ, POLITIČKI ANALITIČA:
Kompletna opozicija je gubitnik u aktuelnom sukobu na opozicionoj političkoj sceni.

Vic Dana :)

Došao Mujo da se prijaviti na Zavod za zapošljavanje. Službenica mu traži podatke, i kad su došli do zanimanja, Mujo ispali:
- Pomoćni bagerista!
Službenica se zbuni:
- Šta ti je to?
Mujo slegne ramenima:
- Šta nemere bager, ja lopatom!
Dođe žena u poštu. Hoće da pošalje telegram, ali je škrta na novcu, pa pita radnicu:
- Dajete li popust ako je u pitanju smrtni slučaj?
- Naravno, gospođo, tada je upola jeftinije - odgovori ljubazna radnica.
Žena to jedva dočeka, pa reče:
- Odlično! Piši tu: Radovane, vraćaj se kući, koljemo svinju!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo PONOVO SE RASPLAMSALI POŽARI NA VIŠE LOKACIJA, KRITIČNO NA RADOVČU I U NP „LOVĆEN”
Ugrožene kuće i vikendice
Vatrena stihija u NP Lovćen Ugrožene kuće i vikendice
Više požara aktivno je u nekoliko opština, a najkritičnije je u naselju Radovče u Podgorici gdje su ugrožene kuće i vikendice. Ve­li­ki po­žar na Ra­dov­ču ju­če je po­sli­je pod­ne za­hva­tio bo­ro­vu šu­mu. Ka­ko je ka­zao ko­man­dir Slu­žbe za­šti­te i spa­sa­va­nja An­dri­ja Ča­đe­no­vić ta­mo su tri va­tro­ga­sna vo­zi­la i jed­no ko­mu­nal­no za do­pre­ma­nje vo­de.
Va­tre­na sti­hi­ja na di­je­lu Pro­kle­ti­ja iz­nad se­la Vu­sa­nja kod Gu­si­nju, u pro­sto­ru na­ci­o­nal­nog par­ka, pro­ši­ru­je se, a do­šlo je do no­vog po­ža­ra na pro­sto­ru od pla­ni­ne Ru­ža pre­ma Bje­la­ji.
Veliki požari već dva dana bijesne u dijelu Nacionalnog parka „Lovćen” i ugroženo je nekoliko kuća u tom rejonu. To je sinoć saopštio „Danu” direktor NP „Lovćen” Veselin Živanović, koji je kazao da vjetar dodatno otežava situaciju.
Načelnik Službe zaštite i spasavanja Aleksandar Zuber kazao je da je na gašenju brojnih požara angažovana kompletna vatrogasna jedinica.
Ka­ko je za „Dan” ka­zao Abi­din Mu­sić, ko­ji je od­bio da po­stu­pi po rje­še­nju pred­sjed­ni­ka op­šti­ne Plav Or­ha­na Šah­ma­no­vi­ća, da bu­de raz­ri­je­šen sa du­žno­sti ko­man­di­ra Va­tro­ga­sne je­di­ni­ce u Pla­vu, sve po­ža­re na tim dje­lo­vi­ma te­ško je kon­tro­li­sa­ti zbog ne­pri­stu­pač­no­sti te­re­na.
Pred­sjed­nik op­šti­ne Ti­vat Sne­ža­na Ma­ti­je­vić, pot­pred­sjed­ni­ci te lo­kal­ne upra­ve, De­jan Ma­slo­var i Ili­ja Ja­no­vić, u prat­nji ko­man­di­ra Slu­žbe za­šti­te i spa­sa­va­nja Zo­ra­na Bar­bi­ća i pred­stav­ni­ka DVD „Kr­to­li” Ste­fa­na Ko­sti­ća i Mi­la­na Vu­ko­ši­ća, ob­i­šli su ju­če po­ža­ri­šte u Kra­ši­ći­ma, kod na­se­lja Ma­sli­njak.
Na te­ri­to­ri­ji op­šti­ne Ti­vat ak­tiv­na su tri po­ža­ri­šta i to na lo­ka­ci­ja­ma So­li­la ka se­lu Lje­še­vi­ći u ko­tor­skoj op­šti­ni, Go­ši­ći i Kra­ši­ći. Pre­ma ri­je­či­ma va­tro­ga­sa­ca, si­tu­a­ci­ja na te­re­nu u mno­go­me je uslo­vlje­na vre­men­ski pri­li­ka­ma, pa vje­tar ko­ji se in­ten­zi­vi­ra u po­po­dnev­nim sa­ti­ma ote­ža­va nji­hov rad bu­du­ći da iz­no­va uti­če na ras­plam­sa­va­nje po­ža­ra.
EKIPA „DANA”


Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"