Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Acu prifalilo keša, država upumpala 83 miliona * Tužilaštvo da ispita kome je DPS dijelio stanove * Silovao maloljetnu komšinicu * Stan od 100.000, a plata 700 eura * Glečeri potonuli metar * Acu prifalilo keša, država upumpala 83 miliona * Osvježenje za 1.500 ljudi u Maksimusu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-08-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
DRAGIŠA JANjUŠEVIĆ, POLITIČKI ANALITIČA:
Kompletna opozicija je gubitnik u aktuelnom sukobu na opozicionoj političkoj sceni.

Vic Dana :)

Došao Mujo da se prijaviti na Zavod za zapošljavanje. Službenica mu traži podatke, i kad su došli do zanimanja, Mujo ispali:
- Pomoćni bagerista!
Službenica se zbuni:
- Šta ti je to?
Mujo slegne ramenima:
- Šta nemere bager, ja lopatom!
Dođe žena u poštu. Hoće da pošalje telegram, ali je škrta na novcu, pa pita radnicu:
- Dajete li popust ako je u pitanju smrtni slučaj?
- Naravno, gospođo, tada je upola jeftinije - odgovori ljubazna radnica.
Žena to jedva dočeka, pa reče:
- Odlično! Piši tu: Radovane, vraćaj se kući, koljemo svinju!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija MONTEKARGO POPRAVIO POSLOVANJE Dobit 352 hiljade
Pred­u­ze­će Mon­te­kar­go ostva­ri­lo je na kra­ju dru­gog kvar­ta­la do­bit od 352,7 hi­lja­da eura, dok je u istom pe­ri­o­du la­ni za­bi­lje­ži­lo gu­bi­tak u sko­ro istom iz­no­su. Po­slov­ni pri­ho­di Mon­te­kar­ga na kra­ju ju­na iz­no­si­li su 4,34 mi­li­o­na eura i bi­li su je­dan i po put ve­ći ne­go u istom pro­šlo­go­di­šnjem pe­ri­o­du, dok su ras­ho­di po­ve­ća­ni sko­ro za tre­ći­nu na 3,97 mi­li­o­na eura.
Tro­ško­vi za­ra­da, na­kna­da i osta­li lič­ni ras­ho­di iz­no­si­li su 1,67 mi­li­o­na eura, ma­te­ri­ja­la 868 hi­lja­da, a amor­ti­za­ci­je i re­zer­vi­sa­nja 434 hi­lja­de.
Ukup­na ak­ti­va Mon­te­car­ga na kra­ju ju­na vri­je­di­la je 21,6 mi­li­o­na, što je oko osam od­sto ma­nje ne­go u upo­red­nom pe­ri­o­du.
Ne­ras­po­re­đe­na do­bit pred­u­ze­ća iz­no­si 495,7 hi­lja­da, a aku­mu­li­ra­ni gu­bi­tak 2,99 mi­li­o­na eura. Du­go­roč­na re­zer­vi­sa­nja i oba­ve­ze iz­no­se 223,2 hi­lja­de, krat­ko­roč­na 3,25 mi­li­o­na, a od­lo­že­ne po­re­ske oba­ve­ze 1,06 mi­li­o­na eura.
Ve­ćin­ski vla­snik Mon­te­kar­ga je dr­žva, ko­ja je po­ku­ša­la da pri­va­ti­zu­je ovo pred­u­ze­će, u pa­ke­tu sa Lu­kom Bar. Po­nu­du za ku­po­vi­nu do­sta­vi­la je polj­ska OT lo­dži­stiks, ali je nji­ho­va po­nu­da od­bi­je­na, iako su is­pu­ni­u­li sve za­htje­ve iz ten­de­ra Sa­vje­ta za pri­va­ti­za­ci­ju. D.M.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"