Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stan star 31 godinu prodao po 1.500 e/m2, u Siti kvartu kupio po 1.100, a sakrio obje transakcije * Milo se odrekao Radmile radi mira u kući * DPS u Mojkovcu dijelio novac i hranu * Sud ne zna gdje je Sinđelić * Stan star 31 godinu prodao po 1.500 e/m2, u Siti kvartu kupio po 1.100, a sakrio obje transakcije * Identitetski mednjici Crne Gore * Čarobna lampa
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
RAFET HUSOVIĆ, LIDER BOŠNjAČKE STRANKE :
BS će podržati onog kandidata na predsjedničkim izborima, bilo da je pripadnik političke partije ili nezavisni intelektualac, koji bude dijelio osnovne političke vrijednosti za koje se zalažemo.

Vic Dana :)

Crnogorci su na dobrom putu, još samo da krenu!

Dođe programer u mesaru i kaže:
- Dajte mi 100 grama salame.
- Da vam narežem?
- Ma jok, prebaci mi na USB!

Da bi jedna porodica bila srećna, mora da postoji ljubav, razumijevanje i najmanje dva kompjutera!

- Šta je demokratija?
- Kada dvije budale imaju više prava nego jedan pametan!

Pita učiteljica Pericu:
- Da li ti tata pomaže pri izradi domaćeg zadatka.
- Ne više, ona poslednja jedinica ga je totalno slomila

Sretnu se dva psihijatra.
- Dobar dan, dobro ste. Kako sam ja?
- I Vi ste dobro.

Meni će na svadbi da svira grupa „Youtube”. 
Nema pjesme koju frajeri ne znaju.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika UNUTRAŠNJA KONTROLA PROSLIJEDILA NA OCJENU SPISE PREDMETA PO PRIJAVI PROTIV SLUŽBENIKA BARSKE POLICIJE Tužilaštvo provjerava je li bilo zlostavljanja
Unu­tra­šnja kon­tro­la MUP-a pro­sli­je­di­la je Osnov­nom dr­žav­nom tu­ži­la­štvu u Ba­ru spi­se pred­me­ta pro­tiv slu­žbe­ni­ka Cen­tra bez­bjed­no­sti Bar M.R. i H.A., ko­je je Pod­go­ri­ča­nin Alek­san­dar Mi­lja­nić pri­ja­vio zbog pre­bi­ja­nja.
In­ci­dent se do­go­dio 12. apri­la, oko 1 sat i 20 mi­nu­ta. Na­kon što je po­li­cij­ska pa­tro­la za­u­sta­vi­la Mi­lja­ni­ća i nje­go­vog dru­ga M.E. iz Pod­go­ri­ce na iz­la­zu iz Ba­ra, ko­jom pri­li­kom ni­je bi­lo ni­šta spor­no, na li­ce mje­sta pri­sti­gli su pri­pad­ni­ci In­ter­vent­nog vo­da, na­kon če­ga je, ka­ko je na­veo Mi­lja­nić, po­li­ca­jac M.R. bez raz­lo­ga upo­tri­je­bio fi­zič­ku si­lu pre­ma nje­mu, da bi na­kon pri­vo­đe­nja u zgra­du po­li­ci­je po­li­caj­ci M.R. i H.A. na­sta­vi­li sa upo­tre­bom si­le. Tom pri­li­kom Mi­lja­nić je za­do­bio tje­le­sne po­vre­de ko­je su kon­sta­to­va­ne u me­di­cin­skoj do­ku­men­ta­ci­ji. Na­vod­no, ka­ko bi pri­kri­li ba­ti­na­nje pri­ja­vi­li su ga za na­pad na po­li­caj­ca, pa je zbog to­ga uhap­šen, a ka­sni­je i spro­ve­den u spu­ški za­tvor.
– Ima­ju­ći u vi­du ne­spor­ne kon­tra­dik­tor­no­sti iz­me­đu, s jed­ne stra­ne, sa­dr­ži­ne iz­ja­ve M.A. (u ko­joj je ne­gi­rao tok do­ga­đa­ja ka­kav je opi­san u slu­žbe­noj do­ku­men­ta­ci­ji po­li­ci­je, kao i da je pred­u­zi­mao bi­lo ka­kve rad­nje ko­je bi se mo­gle kva­li­fi­ko­va­ti kao oma­lo­va­ža­va­nje ili na­pad na po­li­cij­ske slu­žbe­ni­ke) i iz­ja­ve svje­do­ka do­ga­đa­ja M.E. i, s dru­ge stra­ne, sa­dr­ži­ne slu­žbe­ne do­ku­men­ta­ci­je CB Bar sa­či­nje­ne po­vo­dom pred­met­nog do­ga­đa­ja i iz­ja­va po­li­cij­skih slu­žbe­ni­ka SP CB Bar ko­ji su pred­u­zi­ma­li slu­žbe­ne mje­re i rad­nje i pri­mje­nji­va­li po­li­cij­ska ovla­šće­nja u kon­kret­nom slu­ča­ju, a ko­ji su ne­gi­ra­li da je pre­ma M.A. bi­lo ne­za­ko­ni­te upo­tre­be pri­nu­de, kao i oči­gled­nih kon­tra­dik­tor­no­sti iz­me­đu bro­ja, vr­ste i lo­ka­li­te­ta po­vre­da kon­sta­to­va­nih u me­di­cin­skoj do­ku­men­ta­ci­ji i sa­dr­ži­ne iz­ja­ve M.A. o na­či­nu upo­tre­be, vr­sti i in­ten­zi­te­tu pri­nu­de upo­tri­je­blje­ne pre­ma nje­mu, pri ne­gi­ra­nju ovih na­vo­da od stra­ne po­li­cij­skih slu­žbe­ni­ka a u ne­do­stat­ku dru­gih do­ka­za, u po­stup­ku unu­tra­šnje kon­tro­le je kon­sta­to­va­no da ni­je­su utvr­đe­ne či­nje­ni­ce i do­ka­zi ko­ji bi pred­sta­vlja­li ne­spo­ran osnov za po­kre­ta­nje po­stup­ka za utvr­đi­va­nje di­sci­plin­ske od­go­vor­no­sti po­li­cij­skih slu­žbe­ni­ka zbog na­či­na po­stu­pa­nja i pred­u­zi­ma­nja slu­žbe­nih mje­ra i rad­nji u pred­met­nom slu­ča­ju – sa­op­šte­no je iz Unu­tra­šnje kon­tro­le.
Ipak, i po­red ova­ko utvr­đe­nog či­nje­nič­nog sta­nja u po­stup­ku unu­tra­šnje kon­tro­le, ima­ju­ći u vi­du de­cid­ne tvrd­nje Mi­lja­ni­ća da su po­vre­de ko­je je za­do­bio na­sta­le kao po­sle­di­ca ne­za­ko­ni­te pri­mje­ne si­le od stra­ne po­li­cij­skih slu­žbe­ni­ka, Iz­vje­štaj o iz­vr­še­nim pro­vje­ra­ma, sa spi­si­ma sa­či­nje­nim u po­stup­ku unu­tra­šnje kon­tro­le, do­sta­vljen je Osnov­nom dr­žav­nom tu­ži­la­štvu u Ba­ru na da­lji po­stu­pak, ocje­nu i od­lu­či­va­nje da li u rad­nja­ma i po­stu­pa­nju po­li­cij­skih slu­žbe­ni­ka CB Bar pre­ma Pod­go­ri­ča­ni­nu ima ele­me­na­ta kri­vič­nog dje­la zlo­sta­vlja­nje ili dru­gog kri­vič­nog dje­la za ko­je se go­ni po slu­žbe­noj du­žno­sti.M.V.P.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne izbore za odbornike u SO Nikšić koji će biti održani 14.03.2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"