Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Bojka ima srpsko državljanstvo * O preporukama u ponedjeljak * Umjesto članova Vlade, optužili upravnika * Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Djecu kidnapuju zbog trgovine organima * Izabrali najljepše
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Raško Konjević, funkcioner SDP-a:
– Izgleda je bivša rektroka Radmila Vojvodić u pravu kada kaže da je na sceni neprosvijećeni staljinizam. Djeluje mi da je onako rediteljski mislila na Milutina Simovića.

Vic Dana :)

Zašto žene ne igraju fudbal?
Zato što se ne mogu pojaviti 11 žena na istom mjestu u istoj odjeći.


Koji je omiljeni potez kineskog fudbalera?
- Dupli pas!


Mujo i Haso veliki fudbalski fanovi se dogovore da ko prvi umre dođe onom drugom u snu i javi mu da li se gore na nebu igra fudbal. Desilo se tako da Mujo prvi umre i kao što su se dogovorili jedno veče dolazi Hasu u snu da mu javi.
- Haso, imam jednu dobru i jednu lošu vijest - reče Mujo,
- Kaži prvo dobru - odgovara Haso.
- E pa ovako, dobra je ta da se gore na nebu fudbal igra još kako.
- Odlično, hajde mi reci sada lošu vijest.
- Jebi ga, braniš u nedjelju!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika ČELNIK SO BUDVA ĐORĐIJE VUJOVIĆ ZA „DAN” O ZAHTJEVU CRNOGORSKE ZA NJEGOVU SMJENU
Ne zanima me neozbiljno politikanstvo
Vujović Ne zanima me neozbiljno politikanstvo
Od­bor­ni­ci Cr­no­gor­ske u bu­dvan­skom par­la­men­tu na­ja­vi­li su da će ini­ci­ra­ti smje­nu pred­sjed­ni­ka Skup­šti­ne op­šti­ne (SO) Đor­đi­ja Vu­jo­vi­ća, na šta je Vu­jo­vić od­go­vo­rio da je u pi­ta­nju po­li­ti­kan­stvo i pot­pu­no neo­zbi­ljan po­ku­šaj da Cr­no­gor­ska po­ve­ća svoj po­li­tič­ki rej­ting. Vu­jo­vić je za „Dan” re­kao da ta­kvu ini­ci­ja­ti­vu Cr­no­gor­ska ne mo­že da po­kre­ne, jer ne­ma po­dr­šku 11 od­bor­ni­ka.
– To je neo­zbilj­no, i to je po­li­ti­kan­stvo i ba­vlje­nje po­li­tič­kim mar­ke­tin­gom, a ja sam ozbi­ljan čo­vjek, ne ba­vim se po­li­ti­kan­stvom ni­ti me za­ni­ma po­li­tič­ki mar­ke­ting. Mo­gu re­ći da ću ići da po­lo­žim cvi­je­će na sva­ki spo­me­nik gdje god ima ne­vi­no stra­da­lih, bez ob­zi­ra na to ko­je oni bi­li na­ci­o­nal­no­sti. Ta­ko sam išao da po­lo­žim cvi­je­će na spo­me­nik u La­stvi. Do­stoj­no se Op­šti­na Bu­dva odu­ži­la ne­vi­no stra­da­li­ma u to­ku Dru­gog svjet­skog ra­ta. Usmr­će­ni su bez su­da i pre­su­de. A da je ovo što ra­di Cr­no­gor­ska po­li­ti­kan­stvo po­ka­zu­je to što je cvi­je­će na spo­me­nik na Zi­da­nom mo­stu po­la­gao i Mi­o­mir Mu­go­ša, kao am­ba­sa­dor Cr­ne Go­re. Što ta­da ni­su tra­ži­li smje­nu am­ba­sa­do­ra. Što su ta­da ću­ta­li. Ni­ko ni­je ta­da tra­žio smje­nu – is­ta­kao je Vu­jo­vić.
Na­gla­sio je da je pro­blem Cr­no­gor­ske što po­sma­tra­ju žr­tve pre­ma na­ci­o­nal­no­sti i što pra­ve pro­blem ka­da su u pi­ta­nju srp­ske žr­tve.
– Ja sam po­la­gao vi­jen­ce i na spo­me­ni­ke žr­ta­va dru­ge na­ci­o­nal­no­sti i, po­na­vljam, po­la­ga­ću vi­je­nac gdje god ima ne­vi­no stra­da­lih, ko­je god bi­li na­ci­o­nal­no­sti. A Cr­no­gor­ska pra­vi pro­blem ako su žr­tve Sr­bi, ali to je pro­blem nji­ho­ve par­tij­ske ide­o­lo­gi­je – ka­že Vu­jo­vić.
Pred­sjed­nik op­štin­skog od­bo­ra Cr­no­gor­ske u Bu­dvi Mi­o­drag Čuč­ka ka­zao je da je od­bor­nič­ki klub te par­ti­je „ostao do­sle­dan za­šti­ti in­te­re­sa gra­đa­na Bu­dve”.
– Po­dr­ža­va­njem od­lu­ka ko­je se ti­ču za­bra­ne grad­nje u cen­tru Pe­trov­ca i Bu­dve, Mi­lo­čer­skog par­ka i lu­ke na­ši od­bor­ni­ci su po­ka­za­li ka­ko se vo­li i bra­ni ovaj grad – re­kao je Čuč­ka.
On tvr­di da su od­bor­ni­ci Cr­no­gor­ske, iako ih je sa­mo tro­je u opo­zi­ci­o­nim re­do­vi­ma, uspje­li da raz­ob­li­če da je sve te od­lu­ke pred­sjed­nik op­šti­ne mo­gao do­ni­je­ti sam i da op­šti­na već par­ti­ci­pi­ra kao stran­ka u po­stup­ku za iz­da­va­nje gra­đe­vin­ske do­zvo­le za grad­nju u Mi­lo­čer­skom par­ku.
Čuč­ka na­vo­di da u Cr­no­gor­skoj ni­je­su za­bo­ra­vi­li ni ne­pri­mje­re­ne jav­ne is­tu­pe pred­sjed­ni­ka SO Bu­dva, ko­ji je iza­bran upra­vo nji­ho­vim gla­so­vi­ma.
– Osim što nas je ozna­čio kao „ku­plje­ne”, u na­še ime je po­sta­vljao vi­je­nac na spo­me­ni­ku stri­je­lja­nim pri­pad­ni­ci­ma Rav­no­gor­skog po­kre­ta. Ni­je na­ša na­mje­ra da vri­je­đa­mo bi­lo či­ju lič­nu tra­ge­di­ju, ali pred­sjed­nik SO za to ni­je do­bio na­šu po­dr­šku – na­gla­sio je Čuč­ka.M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne izbore za odbornike u SO Nikšić koji će biti održani 14.03.2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"