Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Bojka ima srpsko državljanstvo * O preporukama u ponedjeljak * Umjesto članova Vlade, optužili upravnika * Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Djecu kidnapuju zbog trgovine organima * Izabrali najljepše
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Raško Konjević, funkcioner SDP-a:
– Izgleda je bivša rektroka Radmila Vojvodić u pravu kada kaže da je na sceni neprosvijećeni staljinizam. Djeluje mi da je onako rediteljski mislila na Milutina Simovića.

Vic Dana :)

Zašto žene ne igraju fudbal?
Zato što se ne mogu pojaviti 11 žena na istom mjestu u istoj odjeći.


Koji je omiljeni potez kineskog fudbalera?
- Dupli pas!


Mujo i Haso veliki fudbalski fanovi se dogovore da ko prvi umre dođe onom drugom u snu i javi mu da li se gore na nebu igra fudbal. Desilo se tako da Mujo prvi umre i kao što su se dogovorili jedno veče dolazi Hasu u snu da mu javi.
- Haso, imam jednu dobru i jednu lošu vijest - reče Mujo,
- Kaži prvo dobru - odgovara Haso.
- E pa ovako, dobra je ta da se gore na nebu fudbal igra još kako.
- Odlično, hajde mi reci sada lošu vijest.
- Jebi ga, braniš u nedjelju!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika PREDSJEDNIK CRNOGORSKOG PARLAMENTA IVAN BRAJOVIĆ BORAVIO U ZVANIČNOJ POSJETI BEOGRADU Saradnja sa Srbijom nikad bolja
Po­li­tič­ki od­bno­si Sr­bi­je i Cr­ne Go­re su sve bo­lji, oci­je­nje­no je na­kon sa­stan­ka še­fo­va par­la­me­na­ta dvi­je ze­mlje Ma­je Goj­ko­vić i Iva­na Bra­jo­vi­ća.
– Mo­ram da ka­žem da su u po­sled­njoj de­ce­ni­ji ovo naj­bo­lji od­no­si kad su u pi­ta­nju ru­ko­vod­stva. I ta­ko­đe mo­ram da ka­žem da sva sa­rad­nja, eko­nom­ska, in­fra­struk­tur­na, sa­rad­nja u tu­ri­zmu, ide svo­jim smje­rom i tu ne­ma ni­ka­kvih ogra­ni­če­nja – re­kao je Bra­jo­vić.
Do­dao je da su to­kom raz­go­vo­ra oci­je­ni­li da je vr­lo va­žno da par­la­men­tar­na di­plo­ma­ti­ja mo­že do­pri­ni­je­ti ubr­za­nju sa­rad­nje na svim ni­vo­i­ma.
Goj­ko­vi­će­va je na­gla­si­la da Sr­bi­ja po­sve­ću­je ve­li­ku pa­žnju raz­vo­ju od­no­sa sa Cr­nom Go­rom. Ka­ko je na­ve­la, i ova po­sje­ta kao i stal­ni di­ja­log mo­že da­ti do­dat­ni im­puls in­ten­zi­vi­ra­nju sa­rad­nje dvi­je ze­mlje.
– Goj­ko­vi­će­va i Bra­jo­vić su is­ta­kli ve­li­ku ulo­gu par­la­men­ta u raz­vo­ju da­ljih od­no­sa. Raz­go­va­ra­li su o mo­guć­no­sti­ma una­pre­đe­nja me­đu­par­la­men­tar­ne sa­rad­nje, kroz kon­tak­te gru­pa pri­ja­telj­sta­va, žen­ske par­la­men­tar­ne mre­že, rad­nih ti­je­la, po­seb­no iz obla­sti spolj­nih po­slo­va, evrop­skih in­te­gra­ci­ja, eko­no­mi­je i kul­tu­re, kao i de­le­ga­ci­ja dva par­la­men­ta u me­đu­na­rod­nim par­la­men­tar­nim or­ga­ni­za­ci­ja­ma – sa­op­šte­no je iz Na­rod­ne Skup­šti­ne Sr­bi­je.
Pred­sjed­ni­ci dva par­la­men­ta sa­gla­si­li su se da je va­žno da se raz­vi­ja sa­rad­nja i u obla­sti evrop­skih in­te­gra­ci­ja, ima­ju­ći u vi­du da su obje ze­mlje po­sve­će­ne ostva­ri­va­nju pu­no­prav­nog član­stva u EU i da se u tom pro­ce­su me­đu­sob­no po­dr­ža­va­ju i sa­ra­đu­ju kroz raz­mje­nu is­ku­stva.
– Goj­ko­vi­će­va je re­kla da je Sr­bi­ja po­sve­će­na raz­vo­ju re­gi­o­nal­ne sa­rad­nje i sta­bil­no­sti, kao pred­u­slo­va na­pret­ka i raz­vo­ja ze­ma­lja za­pad­nog Bal­ka­na i či­ta­vog re­gi­o­na. Is­ta­kla je da je u tom kon­tek­stu po­seb­no va­žan Ber­lin­ski pro­ces sa­rad­nje, po­zdra­vlja­ju­ći ide­ju da uoči sle­de­ćeg sa­stan­ka u Lon­do­nu na vla­di­nom ni­vou bu­de odr­žan i sa­sta­nak pred­sjed­ni­ka par­la­me­na­ta.
Pred­sjed­ni­ci dva par­la­men­ta za­lo­ži­li su se i za una­pre­đe­nje eko­nom­ske sa­rad­nje u obla­sti­ma in­fra­struk­tu­re, sa­o­bra­ća­ja, tu­ri­zma i tr­go­vi­ne. Bra­jo­vić je po­zvao pred­sjed­ni­cu Na­rod­ne skup­šti­ne Re­pu­bli­ke Sr­bi­je u uz­vrat­nu po­sje­tu Cr­noj Go­ri u ci­lju na­stav­ka di­ja­lo­ga i da­ljeg raz­vi­ja­nja sa­rad­nje.
Bra­jo­vić se to­kom po­sje­te Sr­bi­ji sa­stao i sa mi­ni­strom spolj­nih po­slo­va te ze­mlje Ivi­com Da­či­ćem kao i srp­skom pre­mi­jer­kom Anom Br­na­bić.V.R.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne izbore za odbornike u SO Nikšić koji će biti održani 14.03.2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"