Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Blažu poklonio firmu od 2,7 miliona eura * Sin sekretara DPS-a postao pomoćnik direktora * Crkva ne može da se uzda u vlast * Jeliću rata za kredit 17 eura * Poginulo 35 migranata * Orlov krš 2018. godine * Vučićev referendum
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 04-06-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
NIK ĐELjOŠAJ, FUNKCIONER ALBANSKE ALTERNATIVE:
Rješavanjem pitanja opštine Tuzi konačno smo zaokružili politička pitanja.

Vic Dana :)

Mujo i Fata stigli do pedesete godišnjice braka, pa će Mujo:
-Bona, lijepa nam je okrugla godišnjica, zakla‘ć‘mo jagnje da proslavimo!
Fata ga pogleda ispod oka i procijedi:
-Šta‘š klat‘ jadno jagnje, šta t‘ je skivilo? Kolji rađe Hasu, on nas je upozn‘o...
U nekom zatvoru došao novi policajac da radi kao čuvar. Upravnik ga upozorava o neposlušnosti zatvorenika. Na to će policajac:
- Ma nema problema šefe, ko ne sluša, ima da leti napolje!
Utrčava Mujo u ambulantu:
-Gospodine doktore, pomozite, moja Fata ima temperaturu!‘
-Je li visoka?‘
-Ma, jok, mogu joj jesti burek s glave.‘Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika fleš
Mi­ni­star u Ti­ra­ni

Mi­ni­star vanj­skih po­slo­va Sr­đan Dar­ma­no­vić uče­stvo­va­će na sa­stan­ku na vi­so­kom ni­vou u okvi­ru Aka­ba pro­ce­sa, ko­ji se da­nas odr­ža­va u Ti­ra­ni, sa­op­šte­no je iz Vla­de.
Ka­ko je sa­op­šte­no, ovo­go­di­šnji sa­sta­nak po­sve­ćen je Bal­ka­nu i pr­vi put će bi­ti odr­žan iz­van Jor­da­na.
– Aka­ba pro­ces, ko­ji je us­po­sta­vljen na ini­ci­ja­ti­vu kra­lja Jor­da­na Ab­du­la­ha Dru­gog bin al Hu­se­i­na 2015.go­di­ne, dio je na­po­ra za ja­ča­nje glo­bal­ne bor­be pro­tiv te­ro­ri­zma i na­sil­nog eks­tre­mi­zma – na­vo­di se u sa­op­šte­nju. M.V.


Vi­še že­na u po­li­ti­ci

Pred­sjed­ni­ca skup­štin­skog od­bo­ra za rod­nu rav­no­prav­nost Na­da Drob­njak uče­stvo­va­la je na 30. me­đu­na­rod­noj kon­fe­ren­ci­ji ,,Že­ne li­der­ke za pro­mje­ne’’, ko­ja je od 28. do 31. ma­ja odr­ža­na u Ha­i­fi i Je­ru­sa­li­mu. Kon­fe­ren­ci­ja je odr­ža­na u or­ga­ni­za­ci­ji Izra­el­ske agen­ci­je za me­đu­na­rod­nu raz­voj­nu sa­rad­nju, ko­ja dje­lu­je u okvi­ru izra­el­skog mi­ni­star­stva vanj­skih po­slo­va i Me­đu­na­rod­nog cen­tra za obu­ku Gol­da Me­ir, jed­nog od pr­vih me­đu­na­rod­nih tre­ning cen­ta­ra za že­ne ko­ji se ba­vi rod­nim te­ma­ma.
– Ovo­go­di­šnja spe­ci­jal­na kon­fe­ren­ci­ja, or­ga­ni­zo­va­na u čast 60 go­di­na Agen­ci­je i 70 go­di­na dr­ža­ve Izra­el, bi­la je na­mi­je­nje­na raz­mje­ni is­ku­sta­va že­na li­der­ki iz 44 ze­mlje svi­je­ta. U sklo­pu kon­fe­ren­ci­je, Drob­njak je pri­su­stvo­va­la pri­je­mu ko­ji je pri­re­dio pred­sjed­nik dr­ža­ve Izra­el Re­u­ven Ri­vlin u svo­joj pred­sjed­nič­koj re­zi­den­ci­ji i po­sje­ti­la me­mo­ri­jal­ni cen­tar po­sve­ćen žr­tva­ma Ho­lo­ka­u­sta – pi­še u sa­op­šte­nju. M.V.


Ple­num o za­ko­ni­ma

Skup­šti­na Cr­ne Go­re će na sjed­ni­ci ko­ja po­či­nje 18. ju­na raz­ma­tra­ti pred­lo­ge od­lu­ka o upu­ći­va­nju do 40 pri­pad­ni­ka Voj­ske Cr­ne Go­re u me­đu­na­rod­nu mi­si­ju u Av­ga­ni­sta­nu i dva štab­na ofi­ci­ra u mi­si­ju KFOR-a na Ko­so­vu. Pred­lo­ge ovih od­lu­ka utvr­dio je Sa­vjet za od­bra­nu i bez­bjed­nost po­čet­kom fe­bru­a­ra, a skup­štin­ski od­bor za bez­bjed­nost i od­bra­nu ih je po­dr­žao 13. mar­ta. Sa­vjet je ta­da kon­sta­to­vao da se na me­đu­na­rod­nim voj­nim vje­žba­ma una­pre­đu­je spo­sob­nost i raz­vi­ja po­vje­re­nje me­đu čla­ni­ca­ma NA­TO-a, part­ner­skim dr­ža­va­ma i dr­ža­va­ma regi­o­na.
M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"