Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Zaplijenio zemlju Šaranoviću, pa gradi hotel od 12 spratova * O državnom trošku poslao svastiku u Atinu * Prinudna uprava ako se ne dogovore do 21. jula * Kozmetičke izmjene ne povećavaju nezavisnost * Politički zemljotres u Britaniji * Braća Bitići * Mamin sin
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-07-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
MILO ĐUKANOVIĆ, PREDSJEDNIK CRNE GORE :
Evropa mora prepoznati da je Crna Gora daleko ispred na putu pregovaranja o prijemu, ali i mi moramo ispuniti zadatke u našoj kući.

Vic Dana :)

Sjedi Mujo u kafani s jaranima i žali se kako nema sreće u životu, al‘ zato njegova Fata ima i preko glave, pa ga Haso upita da objasni.
Mujo otpije gutljaj piva pa se požali:
- A vid‘ ‚vako... moja ti Fata pred Novu godinu nađe na putu zlatan prsten, a odma‘ drugi dan i lančić! A na samu Novu god‘nu našla bundu od krzna!
Haso zaklima glavom i upita:
- Pa dobro, jarane, je‘s ti nešto naš‘o?
Mujo zavrti glavom:
- Pa o tom ti i pričam, jarane... ja sam naš‘o samo jedne muške gaće u krevetu, a i te su mi bile prevel‘ke!
- Kako Japanac drži dijetu?
- Jede jednim štapićem!
Gugl je žensko sto posto!
Čim ima odgovor na sve.
Zašto plavuša stavlja iphone na pod?
- Da dobije iPod.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika SASTANAK ČLANOVA GRUPA PRIJATELJSTAVA U SKUPŠTINAMA SRBIJE I CRNE GORE
Jačati parlamentarnu saradnju
Sa sastanka Jačati parlamentarnu saradnju
Pot­pred­sjed­nik Skup­šti­ne Cr­ne Go­re i pred­sjed­nik Gru­pe pri­ja­telj­stva sa Na­rod­nom Skup­šti­nom Re­pu­bli­ke Sr­bi­je Bra­ni­mir Gvo­zde­no­vić i am­ba­sa­dor Cr­ne Go­re u Re­pu­bli­ci Sr­bi­ji Bra­ni­slav Mi­ću­no­vić sa­sta­li su se u Be­o­gra­du sa pred­sjed­ni­kom po­sla­nič­ke gru­pe pri­ja­telj­stva sa Cr­nom Go­rom u par­la­men­tu Sr­bi­je Igo­rom Be­či­ćem i di­je­lom čla­no­va Gru­pe pri­ja­telj­stva. Ka­ko je sa­op­šte­no, to­kom sa­stan­ka su raz­mi­je­nje­ne in­for­ma­ci­je o unu­tra­šnjim i me­đu­na­rod­nim ak­tiv­no­sti­ma dva par­la­men­ta, na­ro­či­to kada je u pi­ta­nju pro­ces evrop­ske in­te­gra­ci­je, ko­ji je u po­seb­nom fo­ku­su oba za­ko­no­dav­na do­ma.
‒ Pot­pred­sjed­nik Gvo­zde­no­vić je, apo­stro­fi­ra­ju­ći zna­čaj bi­la­te­ral­ne sa­rad­nje dva par­la­men­ta, na­ro­či­to kroz zna­čaj­nu for­mu ka­kva je gru­pa pri­ja­telj­stva, po­seb­no uka­zao na mo­guć­no­sti par­la­men­tar­ne di­plo­ma­ti­je, u ci­lju pre­no­še­nja ja­snih sta­vo­va i po­zi­tiv­nih is­ku­sta­va i prak­se. On je na­ro­či­to is­ta­kao zna­čaj eko­nom­ske sa­rad­nje, po­seb­no ima­ju­ći u vi­du, me­đu­sob­nu spolj­no­tr­go­vin­sku raz­mje­nu i tu­ri­stič­ko tr­ži­šte Sr­bi­je, ko­je je za Cr­nu Go­ru jed­no od naj­zna­čaj­ni­jih – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.
Pred­sjed­nik po­sla­nič­ke gru­pe pri­ja­telj­stva u Na­rod­noj Skup­šti­ni Re­pu­bli­ke Sr­bi­je, Igor Be­čić, na­gla­sio je da se za­jed­nič­kim i sin­hro­ni­zo­va­nim ak­tiv­no­sti­ma dva par­la­men­ta i dvi­je dr­ža­ve, zna­čaj­no mo­gu ubr­za­ti ak­tiv­no­sti na is­pu­nja­va­nju kri­te­ri­ju­ma za član­stvo u Evrop­skoj uni­ji, te da dvi­je gru­pe pri­ja­telj­stva tre­ba in­ten­ziv­ni­je da sa­ra­đu­ju i na tom pla­nu, kao i u svim dru­gim obla­sti­ma.
‒ Uka­zu­ju­ći na či­nje­ni­cu da je Gru­pa pri­ja­telj­stva sa Cr­nom Go­rom jed­na od naj­broj­ni­jih u Na­rod­noj Skup­šti­ni Re­pu­bli­ke Sr­bi­je, go­spo­din Be­čić je is­ta­kao da je bli­skost dva na­ro­da to­li­ko čvr­sta da se i od­no­si dr­ža­va usmje­ra­va­ju u tom prav­cu, uva­ža­va­ju­ći tra­di­ci­o­nal­no do­bre re­la­ci­je – is­ti­če se u sa­op­šte­nju. M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"