Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Nema zastare za Milovu ekipu * Podržite mene i srušićemo DPS * Katnić traži pritvor za Mandića * Jelić ne prijavljuje da ima firmu * Nema zastare za Milovu ekipu * Nije strašno * Djeca ćute o nasrtajima sajber nasilnika
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 08-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Slađana Radojević, samohrana majka :
– Ne treba mi ruža, nego metar drva.

Vic Dana :)

- Haloo! Je l‘ to vatrogasna služba?
- Jeste gospođo, izvolite.
- Ja sam skoro posadila cvijeće...
- Gospođo, tražili ste vatrogasnu službu!?
- Da jesam, to je vrlo skupo, egzotično cvijeće...
- Gospođo, tražili ste i dobili ste vatrogasnu službu a ne cvjećaru! Recite kako vam možemo pomoći ili spustite slušalicu i smjesta nam oslobodite vezu!!!
- Ma dobro de, šta me odmah napadate, komšiji gori kuća, pa kad budete gasili požar pazite mi na cvijeće...
Ako posle tri mjeseca teretane ne vidite rezultate, pređite na fotošop.
Čujem da ti se sestra udala za boksera. Kako izgleda?
Nemam pojma! Posle svakog meča je drugačiji.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Povodi - datum: 2018-03-07 INSTITUT ZA JAVNO ZDRAVLJE UPOZORAVA NA ŠIRENJE VIRUSA Od gripa oboljelo 377 osoba
Iz In­sti­tu­ta za jav­no zdra­vlje je sa­op­šte­no da je to­kom pro­šle sed­mi­ce re­gi­stro­va­no 377 oso­ba sa vi­ru­som gri­pa. Na­vo­de da je u to­ku 9. nad­zor­ne sed­mi­ce 2018. go­di­ne (pe­ri­od: 26.2 do 4.3.2018) u Cen­tru za me­di­cin­sku mi­kro­bi­o­lo­gi­ju la­bo­ra­to­rij­skim pu­tem po­tvr­đen 31 slu­čaj in­fek­ci­je vi­ru­som gri­pa (29 in­fek­ci­ja vi­ru­som gri­pa tip B i dvi­je in­fek­ci­je vi­ru­som gri­pa tip A).
– Uku­pan broj la­bo­ra­to­rij­ski po­tvr­đe­nih slu­ča­je­va gri­pa od po­čet­ka se­zo­ne je 217. Uvi­dom u elek­tron­sku ba­zu po­da­ta­ka u Cr­noj Go­ri u ovom iz­vje­štaj­nom pe­ri­o­du pri­ja­vlje­no je 377 oso­ba sa simp­to­mi­ma na­lik gri­pu (ILI), što pred­sta­vlja in­ci­den­ci­ju od 60,8/100.000 sta­nov­ni­ka. Pre­ma po­da­ci­ma Evrop­skog cen­tra za kon­tro­lu i pre­ven­ci­ju bo­le­sti (ECDC) ak­tiv­nost gri­pa ši­rom evrop­skog re­gi­o­na u 8. sed­mi­ci (pe­ri­od: 19.2–25.2.2018) bi­la je na raz­li­či­tim ni­vo­i­ma po in­ten­zi­te­tu u ze­mlja­ma ko­je su do­sta­vi­le po­dat­ke – njih 48. Ak­tiv­nost gri­pa ve­o­ma vi­so­kog in­ten­zi­te­ta pri­ja­vlje­na je u Luk­sem­bur­gu, dok je u Al­ba­ni­ji, Če­škoj, Dan­skoj, Nje­mač­koj, Ma­đar­skoj, Slo­vač­koj, Šved­skoj, Ukra­ji­ni i na Ko­so­vu i Me­to­hi­ji pri­ja­vlje­na ak­tiv­nost gri­pa vi­so­kog in­ten­zi­te­ta. U 27 evrop­skih ze­ma­lja pri­ja­vlje­na je ak­tiv­nost gri­pa sred­njeg in­ten­zi­te­ta, a 11 ze­ma­lja je pri­ja­vi­lo in­ten­zi­tet gri­pa ni­skog in­ten­zi­te­ta – is­ti­ču u iz­vje­šta­ju.D.B.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"