Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Acu dosuđeno 10 miliona bez dokaza o propalim investicijama * Tužilaštvo ispituje smrt porodilje * Tužilaštvo traži novi pritvor * U siromaštvu živi 14.500 mališana * Surfer u pjeni od mora * Za džihad 29 miliona * Acu dosuđeno 10 miliona bez dokaza o propalim investicijama
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 02-03-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Pita učiteljica Pericu:
- Zašto si Perice opet zakasnio u školu? Perica:
- Sanjao sam da sam bio na putu oko svijeta pa sam se kasnije probudio. Učiteljica:
- A zašto si ti Jovice zakasnio?
Jovica:
- Bio sam da sačekam Pericu na aerodromu.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport MIŠKO NEKOVIĆ, SPORTSKI DIREKTOR JEZERA ZADOVOLJAN RADOM U PRIPREMNOM PERIODU Spremni za proljeće
Pet da­na uoči po­čet­ka pro­ljeć­neg di­je­la šam­pi­o­na­ta Dru­ge li­ge, sport­ski di­rek­tor Je­ze­ra, Mi­ško Ne­ko­vić, ima sa­mo ri­je­či hva­le, ka­ko za igra­če ta­ko i za no­vog tre­ne­ra Slo­bo­da­na Đu­ki­ća.
- Za­hva­lju­ju­ći an­ga­žo­va­no­sti Upra­ve plav­skog dru­go­li­ga­ša, fud­ba­le­ri su ima­li sve uslo­ve za ne­sme­tan rad i zim­ske pri­pre­me. Dru­go, mo­ram da na­po­me­nem da u ovom tre­nut­ku ima­mo do­bar i kva­li­te­tan po­ten­ci­jal igra­ča, i ga­ji­mo na­du da će se ne­ki de­ta­lji u ho­du ko­ri­go­va­ti - ka­zao je Ne­ko­vić.
Iz Je­ze­ra su oti­šli Fi­lip En­gel­man (Hr­vat­ska), Ni­ko­la Lon­čar (Če­lik), Dra­gan Đu­ro­vić (Iskra), La­zar Ki­li­bar­da (Kom) i Đor­đi­je Du­lo­vić (Br­sko­vo), a do­šli su: Mi­ro­slav Ko­va­če­vić (Iskra), De­jan Mi­lo­še­vić (Iga­lo), Mi­lan Vuč­ko­vić (De­čić), Egu­ci Ta­ka­to­si i Oza­ki Hi­de­go iz Ja­pa­na, a dok će na dvoj­nu re­gi­stra­ci­ju na­stu­pa­ti Ivan Bu­to­ro­vić, Đor­đi­je Pa­vli­čić, Bo­ris Sti­je­po­vić i Da­nin Ta­lo­vić. Pr­vom ti­mu pri­klju­če­na su i če­ti­ri ka­de­ta: Me­li­n Ja­da­dić, El­ma­s Fe­ra­to­vić, Vla­di­mir Spa­le­vić i Me­ri­d Mu­mi­no­vić.
- U ovom tre­nut­ku mo­gu da ka­žem da će eki­pa Je­ze­ra bi­ti mak­si­mal­no sprem­na za po­če­tak tak­mi­čar­ke se­zo­ne. S ob­zi­rom da nas oče­ku­je te­ško pro­lje­će i da će sva­ki bod zla­ta vrije­dje­ti, mo­ra­mo bi­ti sprem­ni da ola­ko ne gu­bi­mo bo­do­ve na svom te­re­nu, kao što je to bio slu­čaj u je­se­njem di­je­lu pr­ven­stva. Ali, vje­ru­je­mo u ove igra­če i spo­sob­no­sti tre­ne­ra Đu­ki­ća, a i ima­mo ve­li­ku oba­ve­zu pre­ma ar­mi­ji na­vi­ja­ča Je­ze­ra i pre­ma Upra­vi ko­ja nam je omo­gu­ći­la da se kva­li­tet­no pri­pre­mi­mo za na­sta­vak pr­ven­stva. Na kra­ju da ka­žem da smo od­i­gra­li šest kon­trol­nih utak­mi­ca – od ko­jih smo dvi­je po­bi­je­di­li, dvi­je igra­li ne­ri­je­še­no i dvi­je iz­gu­bi­li - za­klju­čio je Ne­ko­vić.R.G.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"