/ FOTO: UP
02/12/2022 u 12:50 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Britanska ambasadorka u posjeti nikšićkoj policiji

Britanska ambasadorka Karen Medoks posjetila je Odjeljenje bezbjednosti Nikšić i sastala se sa Dragoljubom Pekovićem načelnikom tog Odjeljenja

Britanska ambasadorka Karen Medoks posjetila je Odjeljenje bezbjednosti Nikšić i sastala se sa Dragoljubom Pekovićem načelnikom tog Odjeljenja.

- Povod sastanka je bila donacija Britanske ambasade kroz koju se jačaju kapaciteti Regionalnog Centra bezbjednosti „Centar“. Članovi delegacije britanske ambasade su nakon sastanka obišli i novu adaptiranu kancelariju u Odjeljenju bezbjednosti Nikšić – Stanici kriminalističke policije, gdje se radi sa maloljetnim licima. Ova kancelarija je posebno adaptirana, uz podršku britanske ambasade posredstvom britanske Uprave poreza i carina, a koja je namijenjena za boravak djece koje su žrtve nasilja u porodici- navodi se iz Uprave policije.

Ova adaptirana kancelarija ima za cilj da doprinese zaštiti djece od prestupnika, unaprijedi kapacitete pružalaca pomoći u oblasti prava djeteta, prevenciju ponovnog činjenja istih ili sličnih deliktnih radnji.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 02:36