Dogovorena koalicija u Šavniku / - FOTO: BILJANA BRAšNJO
05/07/2022 u 09:44 h
Biljana BrašnjoBiljana Brašnjo
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dogovorena koalicija u Šavniku: SNP i Nova zajedno na lokalne izbore

Pozivamo ostale kolege iz šavničke opozicije da se ujedinimo, da zajednički nastupimo na predstojećim izborima kako bismo spasili opštinu od kontinuiranog propadanja, navedeno je u zajedničkom saopštenju

Opštinski odbori Socijalističke narodne partije (SNP) i Nove srpske demokratije (Nova) u Šavniku na lokalnim izborima u tom gradu izaći će sa jednom listom, dogovoreno je na sastanku predstavnika tih partija. Lokalni izbori u Šavniku, kao i u više drugih crnogorskih opština, biće održani u oktobru, a vlast u tom gradu već godina unazad ima Demokratska partija socijalista (DPS).

- Pozivamo ostale kolege iz šavničke opozicije da se ujedinimo, da zajednički nastupimo na predstojećim izborima kako bismo spasili opštinu od kontinuiranog propadanja - navedeno je u zajedničkom saopštenju SNP i Nove iz Šavnika koje je dostavljeno portalu Dana. 

Nosilac njihove liste biće nestranačka ličnost, kako ističu, uspješni privrednik Gavrilo Cerović

- Gavrilo Cerović je rođen u Tušinji, Šavniku, a Mašinski fakultet je završio u Beogradu, a već preko 15 godina ima uspjesno privatno preduzeće. Radno iskustvo pored navedenog sticao je radom u društvenom preduzeću, a ujedno je bio rukovodilac u organu lokalne samouprave. Pozivamo i sve građane i građanke, da nam se pridruže da damo podršku čovjeku koji može i hoće da napravi Šavnik normalnim mjestom za život, saopštili su novi koalicioni partneri.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 00:26