/ - FOTO: D.J.
30/06/2022 u 09:45 h
D.J.D.J.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Načelnik komunalne policije Andrijevice demantovao DPS-a: Nijesam bio pijan, niti sam se ponašao nedolično

On je istakao da nije tačno da se incident dogodio ispred marketa prdsjednika opštine Andrijevica Željka Ćulafića, te da saopštenje DPS ima krajnje zlonamjernu pozadinu

Načelnik komunalne policije i inspekcije u Opštini Andrijevica, Ilija Miketić dementovao je tvrdnje koje su iz lokalnog DPS-a plasirane javnosti da je prije nekoliko dana u pijanom stanju svojim nedoličnim ponašanjem diskreditovao sebe i funkciju koju obavlja u lokalnoj upravi.

DPS Andrijevica: Umjesto da sprovodi red, načelnik Komunalne policije u pijanom stanju razbija pivske flaše

On je kazao da su potpuno neistinite tvrdnje andrijevičkog DPS-a da je u noći 24. juna pijan razbijao pivske flaše na magistralnom putu koji vodi prema Plavu i da  se tom prilikom ponašao neprimjereno. U izjavi policiji Miketić je naveo da se on pomenute noći zatekao  u ulici „Branka Deletića“ sa osobama koje su konzumirale alkohol, ali da on to nije činio.

-Osobe sa kojima sam se slučajno našao u društvu su se ponašale neprimjereno i lomile su flaše, a ne ja. Ja sam ih upozorio da to ne čine, nakon čega sam izrevoltiran njihovim ponašanjem napustio to mjesto – naglasio je Miketić.

On je istakao da nije tačno da se incident dogodio ispred marketa prdsjednika opštine Andrijevica Željka Ćulafića, te da saopštenje DPS ima krajnje zlonamjernu pozadinu.

-Prijava koju je podnio DPS-a imala je isključivu namjeru da omalovaži predsjednika Opštine Željka Ćulafića i mene kao načelnika komunalne policije. Takođe, događaj o kom je riječ nije se desio ispred lokala predsjevnika opštine, kako tvrde iz DPS-a, već ispred zgrade Pošte – naveo je Miketić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 08:13