Nikšićaninu Miodragu Dragu Šapuriću zapaljeno vozilo / - FOTO: Ž.Š
12/10/2022 u 08:56 h
Željko ŠapurićŽeljko Šapurić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Nikšićaninu zapaljeno vozilo, pričinjena velika materijalna šteta

Svjestan sam da je teško otkriti počinioca u ovakvim slučajevima, ali je to možda bolje za mene da ne saznam, a možda BiH i volio da znam ko mi ovo radi, ogorčen je Šapurić

Nikšićaninu Miodragu Dragu Šapuriću jutros je zapaljeno vozilo koje je bilo parkirano u ulici 6. Crnogorske u Nikšiću. Na vozilu " golf 3" pričinjena je velika materijalna šteta, u potpunosti je izgorio prednji dio vozila.

- Živim u zgradi preko puta parkinga. Jutros oko 4, 45h prvo sam čuo detonaciju, a onda kroz prozor dnevne sobe vidio plamen. Kada sam sišao da vidim šta se dešava vatrogasci su već ugasili požar na mom vozilu -ispričao je Šapurić.

Ima 76 godina i penzioner je, a 61 godinu živi u Nikšiću. Kako je rekao, nije prvi put da na isto način ostane bez vozila.

- i prije više od 20 godina zapalili su mi auto. Nisam saznao tada ko mi je to uradio. Policija će i sada obaviti uviđaj i to je jedino što očekujem. Svjestan sam da je teško otkriti počinioca u ovakvim slučajevima, ali je to možda bolje za mene da ne saznam, a možda BiH i volio da znam ko mi ovo radi. Već 61 godinu živim u Nikšiću, nikom zamjeren. Mislim da nema nikoga ko bi mogao kazati da sam mu išta loše, osim dobra uradio, ogorčen je Šapurić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 02:13