Demokratska partija socijalista / - DPS
04/11/2023 u 08:50 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Odbornici DPS Bijelo Polje: PES podmeće, nije došlo do incidenta između Smolovića i jednog njihovog člana

Jedina i puna istina je da je predsjednik Opštine isključivo usmeno protestvovao na lične provokacije kroz uvrede upućene njegovoj porodici. Odbornik PES-a je jasno iskazao nepoštovanje Skupštine, zloupotrijebio odborničku funkciju a zatim mirno odšetao iz Skupštine, navode iz DPS-a

Klub odbornika DPS Bijelo Polje najoštrije osuđuje "podmetanja od strane Kluba odbornika PES da je u Skupštini spriječen fizički incident između predsjednika Opštine Petra Smolovića i jednog njihovog člana, kao i da su upućene bilo kakve prijetnje tom istom odborniku".

- Jedina i puna istina je da je predsjednik Opštine isključivo usmeno protestvovao na lične provokacije kroz uvrede upućene njegovoj porodici. Odbornik PES-a je jasno iskazao nepoštovanje Skupštine, zloupotrijebio odborničku funkciju a zatim mirno odšetao iz Skupštine. I neka nastavi da šeta i ne mora da brine. Bezbjednost ni njegova ni njegove porodice nije ugrožena od predsjednika svih građana Bijelog Polja, saopštio je Klub odbornika DPS Bijelo Polje       .

Zanimljivo je, dodaju, da je opozicija tokom prethodnih zasijedanja u nekoliko navrata već napuštala salu Skupštine i to uvijek nakon verbalnih incidenata čiji je začetnik u svim slučajevima bio isti odbornik PES-a.

- Razumijemo solidarnost od strane opozicije demonstriranu i u slučajevima kada se radi o neprimjerenom i nedoličnom ponašanju odbornika kojeg imaju u svojim redovima. Jedini način da pravilno odreaguju i zaštite dignitet Skupštine bio je da svog odbornika izvedu iz sale i ne vrate se “u znak solidarnosti”. Ovim putem apelujemo na odbornike iz opozicionih partija da jačaju svoj demokratski kapacitet i doprinesu konstruktivnom radu opštinskog parlamenta u predstojećem periodu. U odbornicima DPS uvijek ćete imati partnera spremnog na dijalog i sučeljavanje argumenata kako bi donosili odluke u najboljem interesu za naše građane, zaključuju u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 21:45