/ - FOTO: B.J.
06/11/2023 u 09:57 h
Božidar Jelovac, Dan portalBožidar Jelovac, Dan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO) Mihailo Potpara novi direktor Rudnika uglja; Vraneš: Šćekić ne može da upravlja Pljevljima

Protest organizuje Odbor za odbranu prava srpskog naroda

Za izvršnog direktora Rudnika uglja u Pljevljima izabran je Mihailo Potpara, šef sektora ekonomskih poslova u toj kompaniji. 

- Sasvim јe sigurno da ću raditi u interesu grada Pljevalja i Rudnika uglja. Tu neće biti nekih izmјena. Naredni period ću prvenstveno posvetiti onim aktivnostima koјe su prioritet za Rudnik uglja, a to јe izmještanje riјeke Ćehotine i pripremama za zastoј u radu Termoelektrane koјi će se desiti usled njene ekološke rekonstrukciјe- kazao Potpara.

Uoči sjednice Odbora direktora pljevaljskog Rudnika uglja na kojoj je izabran izvršni direktor počeo je protest u organizaciji Odbora za odbranu prava srpskog naroda.

Predsjednik opštine Pljevlja Dario Vraneš kazao je novinarima da su mu dva predstavnika odbora direktora, Miloš Ostojić i Tamara Cmiljanić, rekli da moraju da urade onako kako im kaže novi potpredsjednik vlade i ministar sporta Dragoslav Šćekić.

- Nek Dado Šćekić zaboravi da upravlja Pljevljima. Pljevlja su konačno došla sebi. Molim vas, pogledajte samo ove stotine ljudi. Nije ovde pitanje jednog Milana Lekića, još je pitanje čitave egzistencije desetine i stotine familija u Pljevljima - kazao je Vraneš novinarima prije izbora.

Kako su naveli u jučerašnjem saopštenju, podršku za tu funkciju ima doskorašnji direktor Milan Lekić i "neće dozvoliti zvaničnoj Podgorici da potčini pljevaljski narod".


image
- FOTO: B.J.



Protest uoči sjednice Odbora direktora Rudnika: Lekić najbolji kandidat, ne damo Podgorici da nas potčini

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 07:02