Sa potpisivanja ugovora / - FOTO: OPšTINA DANILOVGRAD
26/03/2024 u 16:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Počinju radovi na Martinićkom putu, cijena skoro 5,5 miliona eura

Predsjednik Opštine Danilovgrad Aleksandar Grgurović je potpisao danas ugovor sa predstavnicima barske firme d.o.o. "Putevi Bar" o izvođenju radova na rekonstrukciji Martinićkog puta.

Time su ispunjene sve pretpostavke za uspješan početak radova koji će uslijediti kroz nekoliko nedjelja, što je vrijeme koje je kompaniji potrebno za pripremu.

Na radovima na rekonstrukciji Martinićkog puta, kao podizvođači biće angažovane firme "Briv Construction" d.o.o. Kotor i "Ekvidistanca" d.o.o. Bar. Odabir ponuđača za stručni nadzor biraće se između šest pristigli, navodi se u saopštenju Opštine Danilovgrad.

- Izvođač se ugovorom obavezao da će radove na rekonstrukciji puta Pažići - Spuž - Stologlav izvesti za ukupnu cijenu od 5.417.326,05 eura sa uračunatim PDV-om - saopšteno je iz Opštine Danilovgrad.

Rok za izvođenje radova je 210 dana od dana uvođenja Izvođača u posao.

- Shvatajući značaj projekta rekonstrukcije Martinićkog puta, rukovodstvo Opštine u prethodnom periodu uložilo je maksimalne napore da u što je moguće kraćem roku dođe do otpočinjanja radova, a do uspješnog okončanja istih, ovo pitanje nastaviće da bude u samom vrhu opštinske agende - piše u saopštenju Opštine Danilovgrad.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 06:04