Фото: Д.С.
14/10/2021 u 15:12 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Посјета руске телевизије НТВ барској Општини

ТВ НТВ Русије је позната руска телевизија, њихове емисије имају гледаност од преко 1.900.000 гледалаца, а на YоуТубу ова емисија има преко 45 000 прегледа

Туристичка организација Бар је, у сарадњи са Националном туристичком организацијом, имала прилику да у уторак угости петочлану екипу новинара, глумаца, продуцената и сценариста  ТВ НТВ из Русије.

Повод њиховог доласка је снимање емисије “Поедем, поедим”, туристичке емисије која путем гастрономије представља одређене дестинације на територијама земаља руског говорног подручја.

Ова посјета је веома важна, јер се ради о значајном емитивном тржишту за Бар, као и за Црну Гору, нарочито када је у питању гастрономски дио наше понуде, али и промоција наших туристичких мјеста за које су Руси веома заинтересовани”, кажу у ТО Бар.

Посјету су започели снимањем плантажа питомог и дивљег шипка у Печурицама код пољопривредног газдинства Семира Куртовића и снимањем панораме Бара. Крстарили су  Скадарским језером и посјетили плажу Пјешачац гдје су снимали и дегустирали традиционални црногорски доручак.

ТВ НТВ Русије је позната руска телевизија, њихове емисије имају гледаност од преко 1.900.000 гледалаца, а на YоуТубу ова емисија има преко 45 000 прегледа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 08:59