Uručena donacija Crvenom krstu / - FOTO: PRESTONICA
31/05/2023 u 12:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Prestonica Cetinje donirala namjensko vozilo Crvenom krstu

Gradonačelnik Nikola Đurašković danas je predao ključeve vozila Božidaru Drecunu, sekretaru Crvenog krsta Prijestonice

Prestonica Cetinje donirala je namjensko vozilo organizaciji Crvenog krsta Cetinje, u cilju efikasnijeg pružanja pomoći i podrške onima kojima je to najpotrebnije.

Gradonačelnik Nikola Đurašković danas je predao ključeve vozila Božidaru Drecunu, sekretaru Crvenog krsta Prestonice.

- Kupovinom motornog vozila za potrebe organizacije Crvenog krsta obezbjeđujemo kvalitetniju, bržu i efikasniju organizaciju rada, transport humanitarne pomoći i brže reagovanje u vanrednim okolnostima - saopšteno je iz predstonice.

Sekretar Crvenog krsta Cetinje Božidar Drecun je u ime uprave i svih volontera ove organizacije izrazio veliku zahvalnost gradskoj upravi Prijestonice Cetinje na uručenom vozilu i naveo da će se time omogućiti efikasnija distribucija pomoći naročito na seoskom području.

- Ova izuzetno vrijedna donacija, pored kontinuirane podrške Prestonice Crvenom krstu Cetinje, predstavlja dodatni podstrek da razvijamo nove i unapređujemo postojeće servise namjenjene našim sugrađanima, zaključio je Drecun.

Odluka o prenosu prava svojine na osnovnim sredstvima, odnosno namjenskog vozila, u svojini Prijestonice Cetinje na organizaciju Crvenog krsta donesena je 15. maja 2023. godine, na desetoj sjednici Skupštine Prijestonice.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 03:48