Neda Ukraden / - FOTO: D.S
12/08/2023 u 14:10 h
D.SD.S
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ribar fest privukao veliki broj posjetilaca, publika uživala uz nastupe Nede Ukraden i Dina Beharovića

U okviru naše tradicionalne manifestacije “Ljeto sa zvijezdama” u Baru su nastupili Dino Beharović kao i jedna od najvećih regionalnih muzičkih zvijezda Neda Ukraden - kazala je Nenezić

Tradicionalna manifestacija “Ribar fest - Noć od ribe i muzike”, održana je sinoć na šetalištu kralja Nikole u Baru. Posjetioci su imali priliku da degustiraju domaće proizvode i ribu i to sve besplatno.

- Za ovogodišnju manifestaciju bilo je pripremljeno 800 kilograma ribe. Interesovanje posjetilaca je bilo veliko, a pored degustacije ribe posjetioci su imali priliku da na 23 izložbena štanda probaju domaće lokalne proizvode - kazala je Jovana Nenezić, predstavnica Turističke organizacije Bar.

Domaće proizvode izložili su predstavnici Klastera turizma i kreativne industrije Bar, Udruženje vinara i Udruženje maslinara.

Manifestaciju “Ribar fest - Noć od ribe i muzike” pratio je bogat muzički program.

- U okviru naše tradicionalne manifestacije “Ljeto sa zvijezdama” u Baru su nastupili Dino Beharović kao i jedna od najvećih regionalnih muzičkih zvijezda Neda Ukraden - kazala je Nenezić.

U Baru joj je ovo bio, kaže Neda Ukraden, drugi put da nastupa.

- Bar je fantastično mjesto koje ima puno divnih ljudi. Publika je ovdje raznolika i parvo mi je zadovoljstvo ovdje pjevati - kazala je Ukraden.

Kao predgrupa nastupio je Dino Beharović.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 23:21