Помоћ хуманитарне организације Хасене из Турске / Приватна архива
01/05/2021 u 14:48 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Активности хуманитарног фонда "Хилал": Допремљено 150 пакета хране

Посјета угроженим породицама током Рамазана
Из Хуманитарног фонда „Хилал” наглашавају да су њихове хуманитарне активности посебно изражене у мјесецу Рамазану, те да је од почетка овог светог мјесеца увећан интезитет посјета угроженим породицама како на подручју општине Бијело Поље, тако и другим градовима сјевера Црне Горе. Наглашавају да је овог пута Хуманитарна организација „Хасене” из Турске обезбиједила помоћ у виду 150 пакета хране.
– Веома добром и дугогодишњом сарадњом са фондацијом Хасене излазимо у сусрет многим породицама на сјеверу Црне Горе. Да биланс успјеха у овом мјесецу буде већи, побринуо се и Џемат Феџр из Минхена на чијем не челу Изет еф.Бибић који је покретач многих хуманитарних и других активности веома корисних како за заједницу у којој дјелује, тако и за заједницу одакле потиче. Овога пута обезбиједио је 80 пакета хране за породице из Рожаја, Петњице и Бијелог Поља. У ситуацији која је тренутно у Црној Гори, због свеобухватног стања око вируса корона, многе породице које раније нису биле корисници помоћи сада се јављају - саопштио је потпредсједник хуманитарног фонда „Хилал”, Нусрет Еровић.
Он наглашава да ће бити реализоване и активноси у сарадњи са фондацијом „Хемиас” из Њемачке, те да се ради о пројекту дугорочног карактера за њихове кориснике.
– Као што је познато фондација Хемиас улаже много труда и напора да љепоту хуманости осјете многи њени коросници.
Оваквим сарадњама са организацијама и добрим људима показујемо да је једина порука коју можемо послати јавности јесте помоћ и поруке којима нас ислам учи, не само у мјесецу Рамазану већ током читаве године - поручиио је Еровић.
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 18:28