/ FOTO: /LAPSI.AL
21/10/2022 u 21:06 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Drač: Policija oduzela 500 hiljada eura

Vozač autobusa je Elidin Čela

Policija Drača objavila je zvanično saopštenje povodom zaplijene 500 hiljada eura, novca koji je pronađen i zaplijenjen na krovu autobusa koji je dolazio iz Italije.

Vozač autobusa je Elidin Čela, piše lapsi.al. U saopštenju se navodi da je novac pronađen u različitim pakovanjima, smještenim u šest jednostavnih plastičnih kesa. 

- U luci Drač, kao rezultat jednomjesečne istrage koju je sprovela Kriminalistička policija DVP Drač, zbog mogućnosti unošenja veće količine evua u našu zemlju, preko luke Drač, tokom današnjeg dana, u roku od policijsku operaciju šifrovanu „euro“, detaljnu kontrolu izvršio je Odsjek protiv privrednog i finansijskog kriminala DVP Drač. Informisanjem i detaljnom kontrolom pronađeno je 6 plastičnih kesa sakrivenih u gornjem dijelu autobusa, u kome je bilo više paketa, sa oko 500.000 eura. Nekoliko ljudi je bilo u pratnji DVP policije Drača i nastavlja se rad na ispravnom prebrojavanju iznosa eura i na identifikaciji i hapšenju osoba koje su uključene- navode iz tamošnje policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 09:23