/ - SKRINšOT YOUTUBE
18/08/2023 u 23:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Haradinaj: Izglasavanje nepovjerenja Vladi jedino rješenje za spas Kosova

Haradinaj je putem Fejsbuka naveo da je degradacija vlasti dostigla ogromne razmjere, kako na unutrašnjem tako i na spoljnom planu

Predsjednik Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj poručio je nakon hapšenja dvojice zvaničnika u kosovskom Ministarstvu trgovine da je sazivanje vanredne sjednice i izgalasavnje nepovjerenja Vladi jedino rješenje.

Haradinaj je putem Fejsbuka naveo da je degradacija vlasti dostigla ogromne razmjere, kako na unutrašnjem tako i na spoljnom planu.

„Dokle god su toliki vladini funkcioneri i ljudi bliski vlasti i vladajućoj partiji umiješani u razne afere, nezabilježene na Kosovu, optužbe se upućuju samo na jednu adresu. Njihov šef i vođa je upravo onaj koji ih je angažovao i dodijelio im moć i odgovornost, premijer zemlje i predsjednik Samoopredeljenja Aljbin Kurti“, istakao je Haradinaj.

Bivši kosovski premijer poručio je da je, imajući u vidu da Kosovo ima posla sa „neodgovornim i nesavjesnim čovjekom“, koji je, kako je rekao, „bolestan od vlasti“, obavezna hitna mobilizacija svih onih koji „vole otadžbinu i zastupaju interese zemlje i građana, bez partijskih razlika“.

„Sazivanje vanredne sjednice za smjenu vlade putem nepovjerenja jedino je rješenje da se spase zemlja i otvori put Vladi nacionalnog jedinstva i novim izborima“, zaključio je Haradinaj, prenosi Kosovonline.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 17:51