Munchmallow/Mančmelou / - INDEX.HR
09/10/2023 u 23:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Hrvatski lanac supermarketa povlači Jafin Mančmelou

Jafa je donijela odluku da zamijeni Mančmelou 105g i 210g sa rokom trajanja do 15.2.2024. svježim proizvodima, zbog izmijenjenog ukusa na pojedinim proizvodima

Hrvatski lanac supermarketa Konzum je saopštio da sa polica svojih trgovina povlači proizvode  Mančmelou 210g i Mančmelou 105g.

Kako prenosi Index.hr, proizvođač je Jaffa d.o.o Crvenka, Maršala Tita 245, 25220 Crvenka, Republika Srbija. Ovaj proizvod nalazi se u skoro svim crnogorskim prodavnicama prehrambene robe.

Objasnili su da je glavni razlog povlačenja promijenjena organoleptička svojstva proizvoda. Iz Konzuma su zamolili kupce da provjere da li su kupili navedeni proizvod, odnosno da ga donesu u najbližu Konzumovu prodavnicu, gdje će im biti vraćen novac.

- Izvinjavamo se kupcima na neugodnosti, ali u interesu nam je da svi proizvodi koje stavljamo na tržište budu usklađeni s najvišim kriterijumima kvaliteta i zdravstvene ispravnosti, zaključili su.

Jafa Crvenka je saopštila da je donijela odluku da zamijeni Mančmelou 105g i 210g sa rokom trajanja do 15.2.2024. svježim proizvodima, zbog izmijenjenog ukusa na pojedinim proizvodima, a svi proizvodi su potpuno zdravstveno bezbjedni za upotrebu, istakli su.

Zamjena proizvoda je skoro u potpunosti završena i na policama u Srbiji i regionu se nalaze proizvodi u novoj ambalaži „Sav od Igre“.

- Jaffa Crvenka ozbiljnu pažnju poklanja kontroli kvaliteta i bezbjednosti, a kako bi u potpunosti bila sigurna u ispravnost proizvoda, zajedno sa akreditovanim laboratorijama kontinuirano sprovodi i obimna dodatna laboratorijska ispitivanja, zaključeno je u saopštenju kompanije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 00:24