/ - UNSPLASH, ILUSTRACIJA, GRANICA, OGRADA
21/09/2023 u 14:34 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Incident na granici: Hrvatski specijalci prijavili pucanje iz smjera grupe migranata

Prva prijava je došla oko 15:40 sati, a u njoj su pripadnici SJP Osijek prijavili da su odvratili grupu migranata u pograničnom mjestu Koranski Lug na području Cetingrada

Specijalci koji dežuraju na granici Bosne i Hercegovine i Hrvatske na području Karlovačke županije prijavili su nadležnima da je neko iz grupe migranata, koje su jučer u BiH odvratili, pucao prema njima iz vatrenog oružja, javlja   , prenosi Abaz.ba.

Prva prijava je došla oko 15:40 sati, a u njoj su pripadnici SJP Osijek prijavili da su odvratili grupu migranata u pograničnom mjestu Koranski Lug na području Cetingrada, sela koje se nalazi na samoj granici sa Bosnom i Hercegovinom, piše Dnevnik.hr.

Kako dalje pišu, ovo nije prvi put da hrvatski policijski službenici svjedoče pucnjevima na području BiH strane s obzirom na to da se radi o šumskom području u kojem se evidentiraju događaji i kaznena djela poput krivolova ili šumskih krađa.

Međutim, u posljednje vrijeme primjećuju i određenu nervozu među krijumčarima i migrantima s druge strane granice zbog nemogućnosti nezakonitog prelaska državne granice dolazi do sukoba među njima.

Do sad nije poznato ko je ustvari zapucao prema specijalcima. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 21:11