/ фото: твитер Здравко Кривокапић
24/05/2021 u 09:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кривокапић: Утабаћемо стазе за нове успjехе

Премијер Здравко Кривокапић боравиће данас у Сарајеву, гдје ће разговарати са највишим државним званичницима Босне и Херцеговине

Премијер Здравко Кривокапић боравиће данас у Сарајеву, гдје ће разговарати са највишим државним званичницима Босне и Херцеговине. Кривокапић ће, како је саопштено из његовог кабинета, разговарати са предсједавајућим Савјета министара БиХ Зораном Тегелтијом, предсједавајућим дома Парламентарне скупштине Бакиром Изетбеговићем и његовим замјеницима.

- Добро jутро БиХ. Ово jе моjа прва билатерална посjета региону. Сигуран сам да ћемо потврдити наше добре односе и утабати стазе за нове успjехе коjи ће наш регион учинити диjелом ЕУ- објавио је данас Кривокапић на Твитер профилу.

image

ић

фото: твитер Здравко Кривокапић

Наводи се да ће Кривокапић разговарати и са предсједавајућим и члановима Предсједништва БиХ, Бакиром Изетбеговићем, Жељком Комсићем и Шефиком Джаферовићем, као и са премијером Федерације Фадилом Новалићем.

- Другог дана посјете, Кривокапић ће боравити у Бањалуци, гдје ће се састати са предсједницом Републике Српске Жељком Цвијановић и премијером Радованом Вишковићем- каже се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 19:24