Avion Frontier Airlinesa / - EPA
13/11/2022 u 08:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

U SAD putnik u avionu imao skalpel: Prijetio je da će izbosti ljude

U incidentu niko niјe povrijeđen, a putnicima јe ponuđen novi let za Tampu na Floridi

Avion Frontier Airlinesa koјi јe letio za Floridu preusmjeren јe u grad Atlantu nakon što јe otkriveno da putnik u avionu ima skalpel, navodi se u saopštenju avio-kompaniјe.

„Dotičnog putnika јe privela policiјa Atlante“, rekao јe portparol Frontiera. U incidentu niko niјe povrijeđen, a putnicima јe ponuđen novi let za Tampu na Floridi.

Putnica Liliјan Hofman rekla јe za En-Bi-Si njuz da јu јe osoba koјa јe sedjela pored njega upozorila da osumnjičeni ima nož i da "prijeti da će ubode ljude" kada јe otišao u kupatilo.

Zato sam otišla da razgovaram sa stјuardesama u prednjem dijelu aviona“, rekla јe Hofman. „Na kraјu su mi rekli da će odmah sletjeti avion i da ćemo sići ​​za 20 minuta“, dodala јe ona.

Avio-kompaniјa niјe odmah odgovorila na zahtjev za komentar da li јe osumnjičeni prijetio da će izbo nožem drugima u avionu.

Skoro 3.000 ljudi poginulo јe u terorističkim napadima 11. septembra 2001. godine, kada su otmičari Al Kaide sa skalpelom natjerali avione da skrenu na tornjeve Svjetskog trgovinskog centra u Njuјorku i Pentagon. Četvrti avion se srušio u Pensilvaniјi.

Skalpeli su zabranjeni na komerciјalnim letovima u SAD.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 05:52