/ - UNSPLASH, PIšTOLJ, ILUSTRACIJA
28/07/2023 u 23:35 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Uhapšen muškarac osumnjičen da je ubio i spalio oca uz pomoć majke

Istragom je utvrđeno da mu je majka, Melisa Čejs (56) pomogla da sakrije zločin i riješi se dokaza

Muškarac iz Arizone uhapšen je zbog navodnog ubistva i kasapljenja svog oca nakon svađe, dok se njegova majka suočava sa optužbama zbog sumnje da je pomogla svom sinu da se riješi tijela i potom očisti nered, piše Blic.

Kristofer Čejs (32) iz Kasa Grande, optužen je da je ubio svog oca, 57-godišnjeg Tomasa Čejsa, a potom spalio njegovo raskomadano tijelo u metalnom bubnju od 208 litara. Istragom je utvrđeno da mu je majka, Melisa Čejs (56) pomogla da sakrije zločin i riješi se dokaza.

Nakon ubistva, mlađi Čejs je navodno uzeo tri osobe za taoce prije nego što je pozvao hitnu i predao se policiji u ponedeljak, navodi se u saopštenju Policijske uprave Kasa Grande.

Ubistvo je otkriveno nešto prije 1:45 časova kada su lokalni vatrogasci stigli u kuću zbog dojave o požaru i vidjeli osobu kako istrčava iz kuće.

- Vatrogasci su mu doviknuli da stane i da se vrati, ali on je nastavio da trči - saopštili su policajci.

Kada su vatrogasci ugasili vatru unutar bureta, otkrili su „dijelove ljudskog tijela“. Pozvali su policiju koja je preuzela uviđaj.

Pola sata kasnije, sin ubijenog, Kristofer Čejs pozvao je hitnu iz druge kuće u naselju, pri čemu je navodno priznao da je spalio tijelo.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 05:19