Učesnici jedne ranije ”laboratorije” (FOTO: FCCG) / -FOTO: FCCG
22/01/2023 u 14:45 h
Živana JanjuševićŽivana Janjušević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Poboljšanje bioskopskog iskustva

Zainteresovani za učešće u program Innovation Sofia Lab koji će se održati od 22. do 25. marta 2023. godine u okviru Sofia Meetings-a mogu se priјaviti  još u ponedjeljak, 23. јanuara, stoјi na saјtu Filmskog centra Crne Gore.

Laboratorija Innovation Sofia Lab "Moving forward: Reviewing old habits and exploring new models" je namijenjena i otvorena za sve evropske prikazivače. Broj učesnika je ograničen na 35 osoba. Prijave će se razmatrati po redosljedu pristizanja, a prioritet će imati prikazivači koji ranije nijesu prisustvovali Europa Cinemas Lab-u, kao i oni iz centralne i istočne Evrope i balkanskih zemalja.

Teme koje se fokusiraju ovim programom su: "Marketing i komunikacija: strategije za razvoj publike"; "Razvoj partnerstva sa bioskopima i trećim licima"; "Povezivanje evropskog filma sa lokalnim zajednicama radi društvenog uticaja i razvoja publike"; "Upravljanje događajima i razvoj programiranja"; "Promjena načina razmišljanja u ovoj oblasti" i "Poboljšanje bioskopskog iskustva: preispitivanje prikazivačkog okruženja i usluga".

Europa Cinemas i Sofia International Film Festival pokrivaju troškove tri noćenja sa doručkom za po jednog predstavnika iz prikazivačke kompanije koja se prijavljuje za učešće. Takođe, SIFF obezbjeđuje i besplatne festivalske akreditacije za učesnike, uz koje mogu gledati sve projekcije u okviru programa.

Ž.Ј.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 20:22