Новогодишњи аутфити / -Инстаграм
26/12/2021 u 15:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Аутфити за празнике по избору свjетских стилиста

Аутфити за празнике коjе вам представљамо у наставку су jединствени, необични, несвакидашњи, а приjе свега удобни и идеални за сваку прилику.

Приближава нам се сезона новогодишњих и божићних празника. Самим тим, почињемо да размишљамо о томе шта ћемо обући за дочек, а шта за породични божићни ручак. Уз то, вриjеме jе и слава, али и годишњих корпоративних вечера коjе многе компаниjе организуjу. А да не бисте недjељама "лупале главу" о томе шта да обучете, ми вам даjемо одличне идеjе.

Аутфити за празнике по избору свjетских стилиста

Црвено

Црвена представља класични избор за празнике. Уколико нисте фан ове боjе, изаберите неки детаљ попут сукнjе, торбе, ешарпе или лака за нокте.

Лажно крзно

Оваj комад одjеће дjелуjе луксузно и слаже готово уз сваку одjевну комбинациjу. Уз металик асесоар изгледаћете недовољиво.

Шљокице

Празници су и прва асоциjациjа на шљокице и крлjуш, а оваj сjаjан материjал вратио се у моду. Било да бирате панталоне, блеjзер или маjицу, с шљокицама током ових празника нећете погриjешити.

Широке панталоне

Овакве панталоне су илузиjа. Иако дjелуjу формално, у исто вриjеме су веома свечане и елегантне. А имаћете и више мjеста у предjелу стомака што jе сjаjна виjест када jе празнична трпеза у питању.

Кожа

Панталоне од скаjа уклапаjу се уз сваки стил, па могу да се носе на блеjзере, џемпере, маjице, патике, чизме или уз штикле.

Као пиџама

Овакав лук дjелуjе необично, а удобан jе и може се носити и уз равну обућу или ципеле на потпетицу.

Jарке боjе

Црвена, биjела и зелена су очигледан избор за празнично расположење. Уз то, бираjте и рубин црвену или смарагд зелену за додатни вау ефекат.

Металик

Металик одjећа, а нарочито одиjела, ове сезоне апсолутни су хит. Уз њих комбинуjте нуд боjе и црне чизме.

Блеjзер хаљина

Изглед идеалан и за канцелариjу и за забаву. Комбинуjте ове хаљине с чизмама до кољена, стеjтмент прстеном и висећим минђушама.

Свилена хаљина

Идеалан избор за наjлуђу ноћ. Изазовно, удобно и наглашава фигуру.

Уколико не волите да се облачите на класичан начин, "зачините" свилену хаљину предимензионираним сакоом или ролком испод.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 14:14