Verica Rakočević otvorila Somersby Fashion Week MOntenegro / -DAN
24/10/2023 u 21:53 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Počeo Somersby Fashion Week Montenegro 33

Prvo modno veče je u znaku Verice Rakočević, Nade Pavlović, Nikoline Vasilijević, Ilone Szabo, kolekcije To Be by sestre Tahirović, Sanje Bobar i studenata UDG-a

Prvo veče crnogorske nedjelje mode "Somersby Fashion Week Montenegro 33" otvorila je Verica Rakočević. Uz kreacije koje stvara ova modna ikona iz Srbije svjetski modni diktat dama od stila je prezentovan crnogorskoj modnoj publici. Na istoj sceni večeras se predstavljaju Nada Pavlović, Nikolina Vasilijević, Ilona Szabo,To Be by sestre Tahirović, Sanja Bobar i studenti UDG-a.

Gosti večeri ispred Poliklinike Natal bili su prof. dr sci. Nadežda Basara, specijalista interne medicine, subspecijalista hematologije i onkologije, muzičar Danijel Alibabić i onkološi pacijent i aktivista Suzana Jovićević.

Modna dizajnerka Sanja Bobar potpisuje kolekciju Tango.

- Potrudila sam se da predstavim publici sve ono što se može izraditi u mom ateljeu i mogu slobodno da kažem da ja kao dizajner imam svaki put još veću odgovornost i od mene se očekuje da svaka kolekcija bude bolja od prethodne - kaže Bobar.

Kolekciju čine unikatni modeli haljina, kompleta, košulja i suknji.

- Tango donosi 20 modela koji su rađeni od brokata, svile, kvalitetnih materijala za izradu kompleta, a ono što je čini posebnom u inovaciji je izrada detalja koji će ostaviti pečat na pojedine modele, dosta ručne izrade i ono što mogu da priznam da je ova kolekcija veoma bila zahtjevna za izradu, puno vremena i truda je utrošeno do željenog modela - ističe Bobar.

Nedjelja mode se nastavlja 26. oktobra kada će svoje kolekcije predstaviti  Ivana Miranović - ITSA Couture, Montana - Montenegro fashion brand, Zvjezdice by Valentina Mitrović, Maja Jokić, Natalia Nurbanova - NURBAN, Marco Strano i Milena Vujačić Atelier.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 19:31