Simpsonovi  / -PROFIMEDIA
07/11/2023 u 11:12 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jedna od najčešćih scena iz serije „Simpsonovi" odlazi u prošlost

Nakon 34 godine emitovanja i više od 750 epizoda animirane serije "The Simpsons", dolazi do značajne promjene kada je riječ o liku Homera.

Naime, Homer koji važi za patrijarhalnog oca, u jednoj od epizoda 35. sezone priznao je da su se vremena promijenila i da on više neće daviti svog sina Barta.

Jedna od najčeščih situacija, koja uključuje Homera koji galami i davi svoje najstarije dijete tako što mu čvrsto stisne vrat do te mjere da Bart isplazi jezik, odlazi u prošlost.

Novo izdanje jedne od poznatijih animiranih serija pokazalo je svoju spremnost da nastavi da se kreće u skladu sa kulturom koja ga okružuje te Homer više neće biti naslini otac.

Uprkos tome što je jedno od najprepoznatljivijih obilježja Homerove i Bartove dinamike oca i sina, radnja je često bila na meti kritika zbog svoje brutalnosti.

Međutim, u trećoj epizodi pod nazivom "McMansion & Wife", Homer izjavljuje da je promijenio svoje ponašanje kada on i njegova žena Mardž posete svog novog komšiju Tajera. Kad se Homer predstavi rukovanjem, novi lik primjećuje kako je Homerov stisak čvrst.

-Vidiš, Mardž, davljenje dječaka se isplatilo. Šalim se, ja to više ne radim. Vremena su se promijenila - poručio je.

Epizoda je prvi put emitovana 22. oktobra, ali su gledaoci tek nekoliko dana kasnije počeli da raspravljaju o ovoj sceni. Većina fanova oduševljeno je prihvatila promjenu lika. Inače, poslednji put kada je Homer prikazan kako davi Barta bilo je u 31. sezoni, koja se emitovala tokom 2019. i 2020. godine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
SIMPSONOVIHOMER
29. april 2024 21:50