Holivud  / -EPA
27/10/2023 u 15:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zbog štrajka u Holivudu dugo ćemo čekati na ove filmove i serije

Zaposleni u industriji, kažu, zabrinuti su zbog finansijskih poteškoća

Američki sindikat SAG-AFTRA, koji obuhvata oko 160.000 filmskih, televizijskih i glasovnih glumaca i sličnih profesija, štrajkuje više od 100 dana. Zaposleni u industriji, kažu, zabrinuti su zbog finansijskih poteškoća sa kojima se suočavaju i nadaju se da će postići dogovor sa produkcijskim studijima, iako do sada nisu bili uspješni.

Iako mnoge zvijezde sa A liste nisu u štrajku, snimanje i produkcija ne mogu da se nastave bez ostatka filmske i televizijske ekipe. Zbog toga ćemo morati još malo da sačekamo na brojne serije čije smo nastavke očekivali da gledamo do kraja 2023. godine, kao i mnoge filmove. Evo šta se desilo tokom pauze zbog štrajka.

Četvrta sezona hita Emili u Parizu trebalo je da stigne na Netfliks do kraja godine, ali se to neće dogoditi. Najverovatnije će fanovi moći da prate Emiline nove avanture tek početkom 2024. godine. Odloženo je i snimanje pete sezone serije Stranger Things. Serija je trebalo da bude objavljena 2025. godine, ali je sve odloženo za tek 2027. godinu.

Štrajk je takođe doveo do otkazivanja određenih serija, kao što su A Legaue of Their Own, The Afterparty i ICARLY.

Što se tiče HBO Maks-a, jedan od zanimljivijih naslova ove godine je The Last of Us sa Pedrom Paskalom i Belom Remzi u glavnim ulogama. Fanovi mogu da očekuju ovu seriju sledeće godine, a ista sudbina zadesila je Euforiju, Kuću zmaja i Beli lotos.

Štrajk je takođe pogodio Apple TV+. Naučno-fantastični triler Severance pauzirao je rad na drugoj sezoni. Producenti predviđaju da bi nove epizode ​​trebalo da stignu u prvoj polovini 2024. godine.

Filmovi Nećemo zanemariti ni filmove. Vijest koja je sigurno najviše rastužila fanove je da je film Nemoguća misija 8, koji je prema prvobitnom planu trebalo da stigne u bioskope u junu 2024. godine, odložen za - 2025. Zbog štrajka, novi datum prikazivanja film sa Tomom Kruzom je 23. maja 2025. godine.

The Bikeriders sa Tomom Hardijem i Dune, drugi dio takođe su odloženi. I Dizni se našao na udaru. Oni su rezervisali maj 2024. za jedan od najiščekivanijih filmova godine. Riječ je, naravno, o Deadpool 3. Film je odložen do daljnjeg.

Neki od filmova čije izdanje ćemo takođe morati da sačekamo su:

Fantastic Four, Avengers: The Kang Dynasty, Avengers: Secret Wars, Spider-Man 4, piše LA Times.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
HOLIVUDŠTRAJK
10. maj 2024 14:06