Mihailo Asanović / -DAN
19/05/2023 u 12:35 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Asanović: Tražio sam zastave do Opštine, zbog obmane slijede krivične prijave

Protiv Vesne Popović, zbog obmanjivanja i uzbunjivanja javnosti i lažnog plasiranja informacija Opština Zeta će podnijeti krivičnu prijavu, kazao je Mihailo Asanović

Insistrao sam i insistiram, da zatave budu okićenje kao i prethodnih godina do zgrade Opštine, a ne kao što je to urađeno sad, sa perfidnom namjerom i jasnom provokacijom da se građanima Zete stavi do znanja da je Aerodrom na teritoriji Glavnog grada, kazao je Mihailo Asanović, predsjednik Opštine Zeta.

– Povodom netačnih informacija koje su se pojavile na određenim portalima, da sam zabranio kićenje Bulevara sa državnim zastavama, saopštavam da se radi o notornoj laži, koja ima za cilj pokušaj moje diskreditacije, ali i Opštine Zeta na čijem sam čelu. Isto to je radio i Miomir Mugoša, postavljajući table do posle mosta na Cijevni, i kroz razne odluke komadajući zetsku teritoriju. Zato javno upozoravam gradonačelnicu Oliveru Injac da ne upada u slične zamke ili nečije projekcije, jer mi to više nećemo dozvoliti. A pošto, su nam "darovali" obezglavljenu Opštinu bez ijednog javnog preduzeća, takođe, pozivam gradonačelnicu Injac da oni koji su kitili bulevar državnim zastavama samo do Aerodroma, okite i glavnu ulicu do zgrade Opštine Zeta. Samo na takav način će nas uvjeriti da se ne radi o strategiji daljeg oduzimanja teritorije Zete ili će morati da se pripreme na naš jak institucionalni odgovor, počev od toga što ću na organima stranke zatražiti, ukoliko Olivera Injac nastavi sa ovakvim antizetskim potezima, da se preispita naša podrška njoj u gradskom parlamentu Podgorice – rekao je Asanović.

Asanović je istakao da su izrevoltirani odnosom Komunalnih usluga u prethodnih pet mjeseci, od njegovog imenovanja.

– U par navrata smo tražili sastanak, zbog same organizacije posla, kao i lošeg odziva preduzeća na učestale pozive građana za popravku javne rasvjete na našoj teritoriji. Protiv Vesne Popović, zbog obmanjivanja i uzbunjivanja javnosti i lažnog plasiranja informacija Opština Zeta će podnijeti krivičnu prijavu – kazao je Mihailo Asanović.

                                                                                                                  

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 21:39