Jelena Borovinic Bojovic / -M.L.V.
20/03/2024 u 13:45 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Borovinić Bojović: Nema nikakvih naznaka da će doći do odlaganja sjednice Skupštine Glavnog grada

Skupštini Glavnog grada nije upućen nijedan zahtjev od strane odbornika koji su napustili Pokret Evropa sad, saopštila je Jelena Borovinić Bojović, predsjednica gradskog parlamenta za "Dan"

Ne postoje nikakve naznake da će doći do odlaganja XI sjednice Skupštine Glavnog grada koja je zakazana za sjutra, za 21. mart, saopštila je u izjavi  za "Dan" Jelena Borovinić Bojović, predsjednica gradskog parlamenta. Ona je to rekla nakon našeg upita da li postoje takve naznake nakon što je danas odložena sjednica skupštinskog odbora za planiranje kojim predsjedava Dragutin Vučinić. Vučinić je jedan od odbornika koji je napustio Pokret Evropa sad i najavio formiranje novog kluba. 

Predsjednicu parlamenta smo pitali da li je od te nove političke grupacije dobila neko obraćanje ili zahtјev.  

– Skupštini Glavnog grada nije upućen nijedan zahtjev od strane odbornika koji su napustili Pokret Evopa sad – kazala je Borovinić Bojović. 

Ona je rekla da će predsjednik odbora za planiranje i uređenje prostora Dragutin Vučinić dostaviti informaciju o novom terminu održavanja sjednice ovog radnog tijela.    

Predsjednica parlamenta je navela da je "shodno Poslovniku, kolegijum predsjednika klubova odbornika održan 15 dana prije datuma određenog za održavanje sjednice Skupštine Glavnog grada". To je odgovorila nakon našeg pitanja da li se može očekivati danas ili eventualno sјutra sastanak na nivou predsјednika klubova odbornika i predsjednice Skupštine Glavnog grada. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 14:35