/ -
06/03/2024 u 13:25 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Borovinić Bojović: Vrijeme je da se kao društvo okanemo loših namjera

Puna podrška Petru Krivokapiću, direktoru Zelenila, koji je pretrpio neprijatnost zbog ispisivanja uvredljivog grafita na zgradi u kojoj stanuje, saopštila je predsjednica parlamenta Glavnog grada

Predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović dala je podršku izvršnom direktoru Zelenila Petru Krivokapiću kojem je juče pretrpio neprijatnost od strane nepoznatog građanina koji je ispisao uvredljiv grafit na porodičnoj zgradi.

- Puna podrška Petru Krivokapiću koji sa cijelom ekipom Zelenila odgovorno radi svoj posao, a koji je juče doživio neprijatnost od strane nepoznatog građanina koji je ispisao uvredljiv grafit na porodičnoj zgradi u kojoj živi sa suprugom i maloljetnim sinom. Ovaj nemili događaj zasigurno neće obeshrabriti ni Petra Krivokapića, ni ikoga od nas da posvećeno i odgovorno radimo za dobrobit svih naših sugrađanki i sugrađana. Naprotiv, nastavićemo još snažnije da se trudimo da učinimo Glavni grad ljepšim mjestom za život svih nas kako bismo se kao društvo konačno okanuli svih loših namjera i posvetili zajedno istinskim vrijednostima-predanom i odgovornom radu i trudu. Jer građanke i građani su naš centar - piše na Instagram profilu Jelene Borovinić Bojović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 06:04