/ Административна такса 12 еура - Архива
01/06/2021 u 12:38 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Само један захтјев за тезге поред магистрале

У току је предаја захтјева за постављање ове врсте привремених објеката поред пута. На архиви Општине у оквиру Главног града - Голубовци стигао је само један захтјев

Љетњу туристичку сезону обично најаве тезге са воћем и поврћем дуж магистрале кроз Зету. Међутим, продавци још нијесу почели да их постављају. У току је предаја захтјева за постављање ове врсте привремених објеката поред пута. За сада интересовање није велико. На архиви Општине у оквиру Главног града - Голубовци стигао је само један захтјев.

– Програмом привремених обjеката на териториjи Главног града Подгорице за период од 2020-2024. године предвиђени су услови за издавање одобрења, за постављање привремених обjеката типа – штанд. У току jе предаjа захтjева за постављање, и до сада jе архиви Општине Голубовци предат jедан захтjев од стране грађана, за продаjу воћа и поврћа поред пута, на териториjи наше општине. Цијена административне таксе за тезгу је 12 еура, а уколико jе риjеч о jавноj површини, закупци су у обавези да измире комуналну таксу коjу, у овим случаjевима обрачунава Управа локалних jавних прихода – саопштили су из Општине у оквиру Главног града - Голубовци.

Из Општине Голубовци наводе да је изглед тезги прописан Програмом привремених обjеката на териториjи Главног града за период од 2020-2024. године.

– Локациjе за постављање штандова биће на мjестима на коjима jе безбjедно заустављање услед одвиjања куповине понуђених производа, за све заинтересоване грађане – казали су из Општине Голубовци.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 09:12