/ -
06/12/2023 u 12:49 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U dvorištima četiri osnovne škole: Postavljeni stolovi za stoni tenis

Ovaj gest ima za cilj ne samo podsticanje fizičkih aktivnosti kod djece, već i promociju timskog rada, fer pleja i zdravih životnih navika, saopštio je Andrija Babović, v.d. sekretara za komunalne poslove

Stolovi za stoni tenis postavljeni su u dvorištima osnovnih škola "Maksim Gorki", "Savo Pejanović", "Milorad Musa Burzan" i "Radojica Perović". Mobilijar je, kako je su saopštili iz Glavnog grada, postavili Sekretarijat za komunalne poslove i Agencija za stanovanje u saradnji sa Ministarstvom prosvjete, nauke i inovacije.

Predstavnici Ministarstva, prosvjete, nauke i inovacija istakli su da ovom akcijom daju zajednički doprinos socijalizaciju i unapređenju fizičke aktivnosti učenika, te obezbjeđuju prijatniji prostor i bolje uslove za rekreaciju podgoričkih osnovaca.

V.d. sekretara za komunalne poslove Andrija Babović istakao je značaj ovakvih inicijativa za obogaćivanje školskog okruženja i pružanja dodatnih mogućnosti djeci za razvoj sportskih vještina.

– Srećni smo što možemo da podržimo obrazovne ustanove donacijom stolova za stoni tenis. Ovaj gest ima za cilj ne samo podsticanje fizičkih aktivnosti kod djece, već i promociju timskog rada, fer pleja i zdravih životnih navika. Vjerujemo da će sto za stoni tenis postati središnje mjesto okupljanja i radosti đaka – izjavio je Babović.

U sportskom duhu pomoćnik v.d. sekretara Sekretarijata za komunalne poslove, Stefan Vešović, odigrao je partiju stonog tenisa sa profesorom fizičkog vaspitanja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 18:27