/ -
25/01/2024 u 11:55 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uniforme otišle na popravku

Nove uniforme isporučene vatrogascima ne sadrže sve ambleme pa će dobavljač ispraviti grešku koju je priznao, saopštio je Zdravko Blečić, v.d. komandira Službe zaštite i spašavanja

U Službu zaštite i spašavanja jutros su stigle nove uniforme kupljene na osnovu tendera raspisanog još dok je ovom Službom, kao komandir, rukovodio Goran Janković. Uniforme međutim, imaju greške, odnosno ne sadrže neophodne ambleme, pa je dobavljač, firma Centroslavija, obavijestila naručioca da će ispraviti uočene greške. 

–Nabavljeno je 85 kompleta uniformi. Tačno je da su uniforme naručene sa grbom, a da su stigle bez njega. Od dostavljača, firme Centroslavija, smo dobili informaciju da je došlo do greške koja će biti naknadno ispravljena. Dobili smo od njih mejl u kojem se oni izvinjavaju zbog propusta do kojeg je došlo i da će u najkraćem roku to ispraviti. Tender za nabavku uniformi raspisan je u vrijeme prethodnog komandira Službe Gorana Jankovića – naveo je Blečić.

Na društvenoj mreži X oglasio se Andrija Klikovac, šefa kluba odbornika DPS-a u Skupštini Glavnog grada.

– Nelegalni v.d. komandir Službe zaštite i spašavanja "oslobodio" je vatrogasce grba Crne Gore. Vjerovatno je i oko ovoga gradonačelnica "neobaviještena" – napisao je Klikovac.

Klikovac je uz objavu dao dvije fotografije novih uniformi bez grba, ali i specifikaciju tendera za nabavku uniforme.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 04:11