/ -
11/10/2023 u 18:31 h
Nataša Spaić - Mićko VujisićNataša Spaić - Mićko Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO/VIDEO) Pogledajte kako gradonačelnica Injac ignoriše novinare

Ovaj događaj iz Zagoriča i susret sa gradonačelnicom ekipu "Dana" podsjetio je na neke, barem smo mislili, davno zaboravljene manire bivših gradonačelnika

Na nekoliko pisanih upita poslatih Glavnom gradu ostali smo uskraćeni za odgovore kao i za neka objašnjenja o povlačenju skupštinskih odluka uoči sjutrašnje sjednice Skupštine Glavnog grada, pa je večerašnji obilazak gradonačelnice Olivere Injac ulica Nova 4 i Nova 6 u Zagoriču bio rijetka prilika da je pitamo na te i više drugih tema. Sve je ostalo samo na prilici. Gradonačelnica nije htjela ni da se zaustavi čak ni na našu molbu. Nastavila je bez okretanja i uz smijanje prokomentarisala "ne možete, drugi put kad bude povod dobar, vidite razgovaram, imam kolegijum, ja i na ulici radim".

Ovaj događaj iz Zagoriča i susret sa gradonačelnicom ekipu "Dana" podsjetio je na neke, barem smo mislili, davno zaboravljene manire bivših gradonačelnika koji su rukovodili gradom do 2018. godine. Gradonačelnicu Injac smo podsjetili da je po Statutu Glavnog grada dužna da odgovara novinarima odnosno polaže račune javnosti.

Pogledajte snimak na kome se čuje i vidi razgovor gradonačelnice i novinara. 

U Zagoriču su sinoć između ostalih, bili Jelena Borovinić Bojović, predsjednica Skupštine Glavnog grada, Radoš Zečević, v.d. izvršnog direktora Puteva, Dragan Senić, v.d. izvršnog direktora Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice, Balša Spadijer, v.d. sekretara za finansijske poslove i analizu budžeta, Petar Krivokapić, v.d. izvršnog direktora Zelenila, Denis Hot, v.d. izvršnog direktora Čistoće.   

Za dvije saobraćajnice u Zagoriču, dužine 200 metara, Glavni grad je utrošio 144.856 eura. V.d. izvršnog direktora Agencije za izgradnje i razvoj Podgorice Dragan Senić saopštio je da je izvođač uveden u posao 16. februara, te da je rok za izvođenje radova bio 100 dana. 

– Od prateće infrastrukture urađen je vodovod, atmosferska kanalizacija, fekalna kanalizacija, javna rasvjeta i TK kanalizacija. Postavljena je vertikalna i horizontalna signalizacija –naveo je Senić.   

Objavljujemo i video izjavu Dragana Senića, v.d. izvršnog direktora Agencije, o svim detaljima vezano za izgradnju saobraćajnica.   

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

12. maj 2024 13:54