Karlo Anćeloti / -FOTO: EPA
06/05/2023 u 10:52 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Anćeloti: Pred finale uvijek mislim da mi je to posljednje

Real večeras (22 sata) igra finale "Kupa kralja" protiv Osasune

U dva mandata u Realu, Karlo Anćeloti je sa "kraljevskim" klubom osvojio lak devet trofeja, ali navijači će biti zabrinuti nakon njegove posljednje izjave.

U finalu "Kupa kralja" Real će igrati protiv Osasune, a Karlo Anćeloti kaže da je to možda njegovo posljednje finale sa Realom.

„Uvijek je uzbudljivo igrati finala. Lično, uvijek razmišljam da mi je to možda posljednje finale. Tako sam mislio 2003. godine, ali nije bilo posljednje, tako razmišljam i sada. Igračima sam rekao da uživaju u trenutku, jer su ovo posebne utakmice. Pobijedili smo Kaseres, Viljareal, Atletiko. Došli smo zasluženo do finala, daćemo sve od sebe da osvojimo pehar“, poručio je Anćeloti.

Španski mediji spekulišu da će se Anćelotijeva sudbina odlučivati u narednih 11 dana i da će najvećim dijelom zavisiti od Lige šampiona.

„Uopšte ne razmišljam o tome, već samo o finalu Kupa Kralja i polufinalu Lige šampiona. Ne postoji ništa rizično za moj život. Što se tiče budućnosti, ona je jasna: ugovor sa Realom mi ističe 30. juna 2024. godine, a ne sutra“.

Anćeloti nije zabrinut što meč finala Kupa Real igra u subotu, a samo tri dana kasnije igra protiv Mančester sitija u Ligi šampiona:

„U današnjem fudbalu tri dana između utakmica su dovoljna, ako nema putovanja, da se bude odmoran i spreman za nove izazove“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 03:13